23.1.10

Hyggelig utnevnelseFor en tid tilbake fikk jeg en utfordring og, på godt norsk, award fra Greta. Jeg har sett den samme utfordringen i flere forskjellige blogger under litt forskjellige betingelser, men mine betingelser var at jeg skulle fortelle syv hemmelige ting om meg selv. Jeg må inrømme at jeg har grunnet på denne en stund. Ikke fordi jeg ikke vil fortelle hemmelige ting om meg selv, men heller fordi jeg lurer på om jeg i det hele tatt har noen hemmeligheter igjen som jeg ikke allerede har spredd ut i verden via verdsveva. Men OK, vi prøver:

1. Jeg har så langt i livet kun hatt to hull i tennene. Og jeg har alle fire visdomstenner inntakt.

2. Jeg er veldig begeistret for armbåndsur (de skal helst være litt spesielle), gavepapir og -bånd (har begynt å tenke miljøvennlig her) og nye tannbørster (busta må være liten og myk).

3. Jeg slutter alltid å drikke og spise før midnatt. Og helst skal jeg ha pusset tennene før vi hører tolvslaget. (Det går mye i tenner her?)

4. I min aller rødeste ungdom hadde jeg en idé om at jeg ønsket meg fire barn med fire forskjellige fedre. Ikke spør meg hvorfor. Men jeg er iallefall veldig fornøyd med at jeg i dag har tre barn med samme far!

5. Jeg spytter alltid tre ganger når jeg ser katter ved veien. Uansett hvilken farge de har og om de krysser veien eller ikke. Morsomt å høre på Skavlan i dag at svensken Robert Gustafsson har omtrent samme fobi.

6. Da jeg skulle velge høgskoleutdanning, sto det ca. 50/50 mellom bibliotekar og reseptar. Det ble bibliotek og ikke apotek på meg.

7. Jeg er periodehypokonder. Og har trolig vært rammet av en mengde alvorlige sykdommer. Men jeg velger å lide i stillhet, framfor å gå til lege for å få bekreftet alvoret. Heldigvis har jeg også sterk tro på kroppens egenhelbredelsesevne!

Sånn, da var enda en bit av livet mitt blottlagt. Og jeg sender utfordringen videre til:


- Mia i Myra som liker sånne utfordringer.

- En amatørhornists hverdag som alltid er flink til å svare på utfordringene.

- I Kaspers hus som jeg egentlig tror aldri har svart på en sånn utfordring?

- Line som nå har tre blogger på gang samtidig.

- Sonjas hverdag som snart burde gjøre seg ferdig Amerika-bloggingen sin.

- Navnesøster Heidi bak Heidis scrappeblog som vel egentlig har lovet å blogge mer dette året!

- Og til slutt: Thereses landevei. Nå har du ikke blogga siden september, Therese!

1 kommentar: