3.3.10

Hva er det med menn?

Clas Ohlson har for tiden en kampanje gående der de selger fire sitteunderlag i forskjellige farger for tilsammen 69,- kroner. Så kjekt, sier jeg til Mannen, da kan du kjøpe med deg neste gang du er innom Claser'n (noe som stort sett skjer én gang i uka eller så).
Hva er det da som gjør at Mannen fornøyd kommer hjem tre dager senere etter vel utført oppdrag med 5 grønne sitteunderlag kjøpt i en villmarksbutikk for 150,- kroner?

7 kommentarer:

  1. Menn synes jo sånn militærgrønt er en nydelig farge. Og en villmarksbutikk rager vel så vidt over C.O. i popularitet. Han synes vel han gjorde et kupp - sånn med priser og tilbud og sånn kan du ikke forvente at dem skjønner.

    SvarSlett
  2. Bedre kvalitet, kanskje?? :-)

    SvarSlett
  3. Haha! Dette fant jeg veldig festlig. Da har han sitteunderlag i godt over resten av livet..

    Over til noe helt annet (vær foreberedt på nerdespørsmål..): hvordan får du bakgrunnsmønsteret til å stå stille mens man skroller siden nedover? Jeg har lenge prøvd å få til akkurat dette, men mislykkes gang på gang. Er det en spesiell mal du bruker?

    SvarSlett
  4. Pia: På samme handlerunde kjøpte han GRØNNE gamasjer til både seg og yngstedatter, samt ENDA en grønn jakke. Vi snakker altså om en mann som i tillegg for tiden JOBBER i grønn uniform...

    HH: Jeg tviler egentlig på at det var kvalitet som var bakgrunn for den handelen...

    Dikte: Det eneste jeg har gjort angående bakgrunn er å laste ned en fra http://www.thecutestblogontheblock.com/ (linken ligger øverst til venstre på bloggen min). Følg instruksene der og du får en bakgrunn som står stille mens teksten ruller.

    SvarSlett
  5. *ler og ler* jeg har ikke noe fornuftig svar på hvorfor det er sånn..

    SvarSlett
  6. http://lumerkoz.edu can you do thi for me, [url="http://www.comicspace.com/codeine/"]codeine side effects[/url] hints [url="http://soundcloud.com/lasixs"]lasix side effects[/url] accuses [url="http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atarax/default.aspx"]atarax[/url] forane [url="http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atacand/default.aspx"]atacand[/url] skalskic [url="http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Cephalexin.aspx"]cephalexin[/url] cynthia

    SvarSlett
  7. Genialt! Tusen takk! B.

    SvarSlett