17.3.10

Bursdag med tortur

I går var det minstejentas tur til å feire år. Eller minst og minst, hun rager iallefall snart over sin eldste søster. I anledning dagen skulle hun omsider få hull i ørene. Og med to storesøstre som ondskapsfullt fortalte skrekkhistorier om ørehullstaging, var det nesten så bursdagsbarnet trakk seg fra hele seansen. Men etter å ha gått noen runder med seg selv og muligens hørt på sin småkjeftende (på de to eldste) og trøstende mor, lot hun det stå til.

Noe nervøs bursdagsjente i torturstolen.

 
Klar for skudd!

Ferdig og med øredobber. Og det hele var mye mindre vondt enn fryktet.

Forøvrig har Heidi nå nådd bunnen hva kortlaging angår. Men jeg har laget det selv. Puttet papir i skriveren og kuttet til. Rulleskøytejenta på kortet indikerer at Pia skal få rulleskøyter når disse er å finne i butikken. For rulleskøyter må vite, er et sesongprodukt som selges når det er rulleskøytesesong. Hører dere det, Cubus?

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med 12-åringen. Selv har jeg en på 6 som titt og ofte spør om å få hull i øra. Vi drøyer så lenge vi kan og det hadde i alle fall preventiv virkning da nabogutten satt fast etter sin nye ørediamant da de lekte i hengekøya vår..auuuu.

    SvarSlett
  2. Takk for gratulasjon! :o)

    Vi har drøyd så lenge som mulig med hull i øret. Vi hadde en uheldig episode med datter nr. 2 der tappen ble sittende igjen inne i øreflippen. Vi tror og håper tolvåringen har begrep om å holde litt orden på ørene side selv! ;o)

    SvarSlett
  3. Lurt å vente med det øredobbstyret,ja...Jeg ser sjokkert på babyer på Hennys alder med hull i ørene. Men det er kankje bare at jeg er gammel...

    SvarSlett