13.7.10

Prompesko

Det er noen år siden jeg oppdaget sportssandaler for første gang. Og det ble kjærlig fra første skritt. Siden er det dét som stort sett har bekledd føttene mine. Iallefall i perioden april-oktober. Fordelen med sånne sko er jo at de kan brukes til alt! Både arbeid og fritid, hverdag og fest. Nå ja, kanskje ikke akkurat fest... Men spesielt på ferie er sånne sko et must.

For en tid tilbake fant det ene av fjorårets to sandalpar det for godt å ryke i en søm, samt at det andre paret også begynte å få et ganske slitent uttrykk. Og da var det på tide å gå til anskaffelse av nye. Det tok litt tid å finne årets utgave, men en dag satt de der. Som skapt til foten. Muligens hakket styggere enn fjorårsutgaven, men her lar vi komfort gå milevis foran skjønnhet.

Åretst utgave. Med lyd.

Men så er det én ting man sjelden finner ut i skobutikken. Man prøver skoene, går noen skritt og alt er helt i orden. Så kommer man hjem, tar på seg skoene og går litt lengre. Og det er da det åpenbarer seg. Skoene lager lyd! Og ikke en sånn naturlig knirkelyd fra en ny sko. Nei, det dannes et vakum under foten og når man tråkker ned så dannes det en - vel - høyst menneskelig lyd. Og hva gjør man da? Man kan stoppe opp, se ned på skoene sine, riste på hodet og gestikulere - sånn at ALLE skjønner at det er SKOENE som lager lyden. Eller man kan se stygt på den som går ved siden av en.

Neste uke er det ferie og det kommer til å bli mye gåing. Heidi kommer garantert til å sende Mannen en god del stygge blikk...

Sko med lyd. Som skal være der...

3 kommentarer:

  1. Hehe. Dersom eg høyrer prompelyd, (utan prompelukt),frå forbipasserande i sommar, så kan det vere deg, altså!

    SvarSlett
  2. Elisabeth: HELT uskyldig er nok Mannen aldri... ;o)

    Kjære: Ikke vi heller...

    Shy Bitch: Det KAN være meg! Eller Mannen... ;o)

    SvarSlett