18.7.10

Hvor mye er for mye?


Det vaskes og pakkes klær i det heidiske hjem om dagen. Spisestuebordet er dekket med tre kofferter, to store og én liten. Og vaskemaskinen går seg varm i kjelleren. Det er i sånne stunder at jeg ønsker meg ny tørketrommel. Men med gjennomsnittlig 28 grader i stua, tørker det relativt hurtig allikevel.

Det evige spørsmålet er selvfølgelig hvor mye og hva skal man ha med segJeg er ingen god pakker i så måte. Og ender opp med å ha med alt for mye. Alltid! Og jeg klarte til og med å kjøpe meg fire nye topper i går. Som selvfølgelig skal med i kofferten. Samt undertøy... Trengte jeg det? Nja...

En ting er når man skal på bilferie. Da kan man liksom bare stappe bilen full. Litt verre er det når man skal fly. Men nå er det heldigvis bilferie som gjelder i år. Og man kan stappe fritt. Nesten. Selv om man prøver å begrense seg noe. Men litt av skylda for overlasten, legger jeg helt klart på yr. Langtidsvarselet for perioden vi skal være i Wien, har variert fra 35 grader og sol til 18 grader og regn. Og da MÅ man jo ha med nok så det dekker begge kategorier.

Forøvrig satte jeg veldig stor pris på at min mor i går fortalte meg at klær tar mye mindre plass når du stryker dem før du legger dem i kofferten. Som om jeg NOEN GANG har pakket uten å stryke først...

3 kommentarer:

 1. Det med strykinga har jeg også hørt rykter om....Fordel når det iker begrensninger på vekta. Ikke noe vits å ta med klær som du "kanskje kommer til å få lyst til å bruke", ta med favorittklær hvor flest mulig plagg matcher hverandre. God tur.

  SvarSlett
 2. Har ingen pakkeråd jeg, kommer som regel hjem med halve kofferten med ubrukt tøy.. Jeg håper egentlig at jeg lærer tilslutt :o)

  Ha en fin tur :o)

  SvarSlett
 3. Elisabeth: Jeg hører hva du sier... ;o)

  Monica: Det er sånn jeg gjør også. :o)

  SvarSlett