16.7.10

Coco Chanel & Igor Stravinsky


Coco Chanel er veldig i skuddet filmmessig for tiden og jeg har i løpet av kort tid fått med meg tre - eller rettere sagt - to og en halv av filmene.

Den første, Coco før Chanel var en helt grei film med Audrey Tautou i hovedrollen. Da jeg like etter så tv-filmen Coco Chanel, ga jeg opp halvveis. Den viste seg å være en amerikanisert lettversjon med omtrent samme innhold. Og i kveld har vi altså sett Coco Chanel & Igor Stravinsky. Og jeg sitter igjen og lurer på hva i all verden som var vitsen med DEN filmen, da?

Kort fortalt: Coco overværer en forestilling med framføring av Vårofferet der Stravisky blir pepet ut. Coco inviterer komponist med familie til å bo i sitt hjem, en følelseskald Coco innleder et forhold til Igor med familien tilstede, forhold tar slutt, avslutningsvis ser vi et glimt av gammel Coco og gammel Igor hver for seg.

Vel, dette er ubeskrivelig kjedelig! Og sånn bortsett fra et par ha seg-scener som fikk 12-åringen i huset til å se en annen vei, så skjer det INGEN TING! Personene bare vandrer rundt mens vi hører Stravinskys musikk. Og for all del, jeg synes Stravinsky er fantastisk! Men jeg burde heller ha satt på en cd. Og gjort noe annet samtidig mens jeg hørte på den...

2 kommentarer:

 1. Heia Heidi!

  Nå har du reddet meg fra å kaste bort noen kroner på www.play.com. Hadde nemlig tenkt å kjøpe dem der.

  Nå lar jeg rett og slett være. Skulle tror at livet til en person som henne var verdt en film, for hun må jo ha opplevd mye.

  Jaja, kanskje ikke så ille å være Heidi likevel da. :hihi:

  Ha en flott helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Heidi: Å være Heidi er ålret! :o)

  Ang. film så er jo dette min helt subjektive mening. Den franske med Audrey var som sagt helt OK. Men jeg mener helt ærlig at du heller kan bruke penga på noe annet når det gjelder de to andre... :o)

  SvarSlett