9.7.10

Motivert!

Akkurat nå er jeg veldig, veldig, VELDIG motivert. Til å ha ferie! For mens den ene etter den andre lykkelig forsvinner fra jobb til sine reisemål, sitter jeg igjen med tre personers arbeidsoppgaver. Minst!

Vel, nå skal det innrømmes at arbeidsoppgavene er betydelig redusert - nettopp på grunn av ferie. Så det er verken uforsvarlig eller uoppnåelig for én person å utføre dem. Det går helt greit - til og med i et relativt bedagelig tempo. Men om drøyt ei uke er det endelig min tur!


Nå er det ikke akkurat en avslappende ferie vi skal ha i første omgang. Og selv om jeg ser veldig fram til den, kjenner jeg at jeg for øyeblikket er ørlite skeptisk til en 11 dagers lang bilferie. Men med ei hjemmeuke i tillegg blir det sikkert bare veldig bra.

Men til høsten - DA kanskje det kan bli en uke av den mer slappe typen. Med hengekøye og sand mellom tærne...

6 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig besøk i bloggen min! Det setter jeg veldig stor pris på! :)

  Juli er ferietid, og det merkes.. Bilferie er gøy, bare man tar nok pauser! :D

  SvarSlett
 2. Hold on, be strong! Uka går fort, skal du se. Og når neste fredag kommer, er du kjempeglad for at du valgte "sein ferie".

  Bilferier kan være sosiale eksperimenter - men det hjelper med en god lydbok....

  SvarSlett
 3. Hold on, be strong! Uka går fort, skal du se. Og når neste fredag kommer, er du kjempeglad for at du valgte "sein ferie".

  Bilferier kan være sosiale eksperimenter - men det hjelper med en god lydbok....

  SvarSlett
 4. Du har jo god erfaring med bilkøyring med barn i baksetet, så dette taklar du heilt fint! God ferie når den tida kjem. Eg beynner ferien akkurat NO, er fyrst innom Blogglandia, så må vi vel finne ei sol ein plass. Vestlandet er ikkje akkurat plassen i år....

  SvarSlett
 5. Heisann, en "nyblogger" her :o)

  Nå har jeg "ledd så jeg har grine" gjennom bloggen din. Sjelden er det noen som kan skrive om det vanlige liv på en så humoristisk måte. Du er bare steingod og jeg kommer innom her hver dag. Og er dagen grå vet jeg hvor jeg kan trykke innom for å lysne den litt :o)

  En god latter forlenger livet og du har nettopp forlenga mitt ;o)

  Hilsen monica

  SvarSlett
 6. Maren: Tyske veier er raske. Men pauser skal det nok bli nok av allikevel! :o)

  Bergljot: Nå er vel familie i seg selv et sosialt eksperiment. Men lydbok blir med! Og DVD. Og DS. Samt andre høyst nødvendige tekniske hjelpemidler for en bilferie! ;o)

  Shy Bitch: Bilferie er jo den EGENTLIGE familieferien. Selv om vi har begynt å gjøre andre ting også de seinere årene. God ferie til deg også! :o)

  Monica: Det var en særs hyggelig melding å få en lørdagsformiddag! Jeg iler inn og sjekker ut nybloggen din med én gang! :o)

  SvarSlett