24.7.10

Nei, så tok vi en liten tur da...

Én ting skal iallefall Seefeld ha; det er en veldig pen, liten by. Tyrolerhus kan være veldig fine når de plasseres i sitt rette miljø. I dag har vi gjort byen, og jeg må innrømme at vi følte oss relativt unge. Jeg tror ikke jeg tar for hardt i når jeg påstår at gjennomsnittsalderen på turistene her er 60+. Men som sagt så er ikke byen stor og til tross for noen litt annerledes butikker, har man vært over det meste i løpet av et par timer.

Pen by med litt shoppingmuligheter.

Og hva finner man på da? Jo, man tar selvfølgelig en tur til Italia!

Grensa til Italia ligger en snau time fra Seefeld. Vi valgte å dra inn til byen Bressanone som ligger ca halvannen times reise fra hotellet vårt. Mannen og jeg har vært en ørliten tur over grensa til Italia før, unga ikke. Så derfor var vi ekte Italia-turister som dro for å spise pizza og kjøpe pasta.

Kanskje ikke en veldig stor og fin by, men vi fikk da litt italienske følelser.

Nå har jeg en mann som påstår at den eneste pastaen som gjelder, er spaghetti. Men han blir nok pent nødt til å spise andre fasonger med fine farger framover.

Gul, rosa og svart pasta!

Og jeg får vel også ta med at jeg har en mann som til tider er pluss/minus 14 år. Han falt for disse - hmm - ormene som skal få lov til å bli med hjem. Det er selvfølgelig flasker med drikkbart innhold... Og jeg må bare få understreke at disse er kjøpt i en vanlig dagligvarehandel i Seefeld.
 
Blir noen overrasket når jeg sier at det står "Ich komme!!" på lappen?

4 kommentarer:

 1. Ha, ha, de flaskene var kule, skjønte ikke at det var flaske før jeg leste det. Rosa og svart pasta kjøpte vi også i Italia tidligere i sommer, forløpig er det til pynt på Norgesglass. ☺

  SvarSlett
 2. Haha! Er dokke på tur??? ;)) Mannen din "drar" iallefall ned gjennomsnittsalderen på turistane!

  SvarSlett
 3. Uhuuu! Koselig med ferieblogg!! :) artig at du fikk tak i sædcelledrinken. Den smaker py. De MÅTTE jo Line ha, 17 år, på dansketur med Tm,Asbjørn og co. Hehehehehehehe. (dansketur med en svipptur til Tyskland) ;) Fortsatt god sommer, og god ferie! :) hilsen oss i høland.

  SvarSlett
 4. HAHA! Som jeg lo da jeg så "sædcellene" igjen... ;)

  SvarSlett