22.7.10

Füssen by day and night

Day and night.

I går ankom vi altså Füssen, det siste stoppet på den romantiske veien. Og vel framme ved hotellet, stoppet vi for å lesse av bilen. Overrasket ble vi da vi oppdaget at en nordmann faktisk stoppet foran oss. Og selvfølgelig hilste vi da blidt. Og ble nesten slått i bakken da han surt meddelte: Tusen takk for at dere ikke kjørte lenger fram sånn at jeg slapp å kjøre opp på fortauet! Det var nordmannen sin det! 170 mil hjemmefra. Og vi sto allerede ute av bilen for å ta ut bagasjen. Vi burde selvfølgelig vært tankelesere og visst at han skulle komme, sånn at vi kunne stoppet bilen akkurat slik det passet han. Men neida, dumme er vi... Og hvis du nordmann med stygg, amerikansk bil og gravid, asiatisk kone på noen som helst måte skulle lese dette, vit at vi synes du er en stor dust!

Hotellet var forøvrig tiltalende med hyggelig personale. Men rommet var kanskje litt lite til å plassere fire mennesker på. Man bør helst klare å legge ned kofferten på gulvet for å få åpnet den. Dessuten, glassdører inn til badet er en uting! Det hender man har lyst til å være for seg selv på do... Men takmaleriet var pent!

Takmaleri

Vi valgte å innta dagens middag på hotellet. Mannen måtte jo teste ut et typisk tysk måltid med svineknoke og sauerkraut.

Svineknoke. Sauerkrauten mangler på bildet. Klumpen på bildet er noe potetaktig som Mannen aldri fant helt ut av.

Pia syntes isen var helt grei.

På vandring i byen, kom vi over en butikk som solgte tyrolerantrekk. De nyest ankomne antrekkene går forresten i limegrønt og rosa!

Det var en del hatter til salgs i byen.

Eller hva med en snasen veske?

Heidi undres litt på om hun har kommet til uglemekka. Men nei, hun har IKKE kjøpt flere ugler.

1 kommentar:

  1. mmmmmmmmmmmmm schweinhaxe er vel omtrent det beste som fins!!

    SvarSlett