23.8.09

Ut på tur

Har jeg skrytt av geografikunnskapene mine før? Ikke? Jeg har ikke tenkt å gjøre det nå heller... Det handler iallefall om å svinge til venstre istedet for til høyre i den tro at man kan svinge til høyre ved en senere anledning. Men det er det ikke alltid at man kan! Og derfor havnet vi i dag på Losby istedet for der vi egentlig hadde tenkt oss. Men det spiller ingen trille! Losby er et fint sted og vi holder egentlig bare på med å orientere oss fram til tursteder vi skal benytte oss av utover høsten. Når vi klarer å stå opp litt tidligere om morgenen og være ute av huset før klokka tre på ettermiddagen.

Jentene på tur. På feil sted, men fornøyd for det.

Ingen sak å dra på skogstur når man kommer til dekket bord!

Underholdning av et trekkspillorkester må til.

Og selvfølgelig står man og venter på oss med champagne!
(Mulig dette var beregnet på golferne på Losby, men... Vel, vel.)

Pent ved Mønevannet. Ingen høstfarger å spore ennå og enkelte benyttet til og med finværet til å ta et lite sensommerbad.

Vi fant litt bringebær. Helt på tampen av sesongen vil jeg tro.

Pia plukket opp et litt mindre sesongavhengig vesen, heretter kalt Bill.

Og vi fant et blåbær...

2 kommentarer:

  1. Og på bildet av trekkspillorkesteret var det kjentfolk å se. Det er min tidligere dirigent Erik Bergene som dirigerer Oslo trekkspillorkester;o). De har vunnet mange internasjonale priser og er Norges beste trekkspillorkester;o)

    Ellers så så det det ut som dere hadde en hyggelig tur selv om du bommet litt på retningen;o)

    SvarSlett
  2. Ja, vi må jo ha topp underholdning når vi er på tur og nøyer oss ikke med det nest beste. De klemte til (haha) med Mission Impossible da vi var på tilbaketuren.

    Vi skal forhåpentligvis ut på mange turer, så det gjør ikke noe om vi bommer en gang eller ti! ;o)

    SvarSlett