26.8.09

Oss vampyrelskere imellom

I kveld starter det opp en ny serie på svensk tv1. Serien True Blood er lagt til en nær framtid der vampyrer kan leve blant mennesker takket være syntetisk framstilt blod. For oss som har en viss sans for Twilight-serien, må jo dette være rene snacksposen. Og når det i tillegg er skaperne bak favorittserien Seks fot under som står bak produksjonen, kan man ikke gjøre annet enn å glede seg! Så derfor, onsdag 26. august klokka 22.00 vil jeg ikke forstyrres!

5 kommentarer:

  1. denne serien er råååååååbra!!! Har sett alle episodene som er sendt i usa og kan ikke vente på neste!! Den blir jo bare bedre og bedre!!

    SvarSlett
  2. Mamma da, jeg har alle episodene, du kan få dem av meg.

    SvarSlett
  3. Ååååååh ... Heidi!! Du kommer til å bli hekta!! Jeg kan nesten ikke vente på neste episode som blir lagt ut på www.ninjavide.net i morra. Der kan du streeme alle episodene. Du kommer garantert ikke til å klare å vente!!

    TIl og begynne med kan du nok synes hele serien er litt sær, men det tar seg opp betraktelig etter en par-tre av dem. Det råeste med hele serien er de sinnsykt spennende cliff hangerene hver eneste episode slutter md. Helt utrolig!!

    Gled deg sier jeg bare jeg.

    Klem fra Heidi

    Ps. det er ikke noe minus at Eric (Alexander Skarsgärd) er utrolig HOT heller da. :fnis:

    SvarSlett
  4. glemte av en o jeg. www.ninjavideo.net skulle det stå. :)

    SvarSlett
  5. Heidi: Du har helt rett i at jeg kanskje syntes første episode var litt sær, men jeg skal garantert følge med videre.

    Nå har visstnok datteren min allerede lastet ned alle episodene, så hvis jeg blir utålmodig kan jeg tjuvkikke på pc-en hennes. Men foreløpig har jeg tenkt å glede meg til hver onsdag! :o)

    SvarSlett