22.12.09

Pepperkakehus - og andre alternativer

I dag var det deilig å komme hjem fra jobben! Ikke bare var det begynnelsen på juleferien, men mann og barn hadde vært så flinke! Nå er "ryddig" et relativt begrep her i huset, men resultatet var så absolutt godkjent. Nesten så mor bare kunne stryke og legge på duker og så var det jul!

I tillegg var det blitt bakt kaker. Linn og Pia hadde bakt ut pepperkakedeigen og Ida hadde trillet sandnøtter. Og vips så har vi faktisk fire slag i boks. Og det uten at mor har gjort annet enn å lage pepperkakedeigen. I tillegg har vi kanskje planer om å produsere mer! Men det får vi se på i morgen.

Og når det gjelder pepperkaker; i år har vi ikke en eneste mann eller kone eller gris. Det går i sau, forhistoriske dyr, smiley og puslespill. Men det smaker akkurat som det skal for det!


Frihåndssmiley og andre former. Vi har bil også, men den glemte jeg å ta bilde av.

Jeg har også observert at mange har begynt å legge ut bilder av pepperkakehus på bloggene sine. Og jeg har skrytt av at vi også har laget pepperkakehus. Jeg har til og med pyntet to av dem i kveld. Og viser herved fram resultatet!


Ingen kan nekte på at det er pepperkakehus?

3 kommentarer:

 1. Og så TO hus, da! Det var da voldsomt.... Vi har ikke fått somla oss til å ordne noe pepperkakehus, verken av den enkle eller mer avanserte sorten. Men jul blir det, lell!
  Ønsker deg og dine ei riktig god jul!

  SvarSlett
 2. Herlig. God jul kjære Heidi.

  SvarSlett
 3. Riktig, riktig god jul til dere også! :o)

  SvarSlett