26.12.09

Mer snø


Mannen har, som sikkert mange andre, brukt store deler av dagen til snømåking. Vi er litt uenige om når han gikk ut, men det er et faktum at han oppholdt seg mellom 5-7 timer ute i de hvite massene. Så lenge holdt han på at han fikk servert både kakao og brødskive ute. Skulle tro vi hadde en diger tomt, men det riktige er vel at vi har nabolagets minste. Bikkja hadde ikke en sjanse i snømassene og måtte bæres til et egnet sted for å gjøre det en hund må gjøre. Selv sto jeg for det meste trygt inne og fotograferte fra vinduskarmen. Og lyset ute i dag var jo bare fantastisk! Men selv om det er pent med snø og hvitt landskap, holder det for en stund nå!

2 kommentarer:

  1. 5 til 7 timer var i overkant for den gårdsplassen der ja! Men han fikk jo mye frisk luft! Mia i Myra er forøvrig litt begeistret for all snøen. Hun hopper og spretter rundt, meget ulikt til henne å være..

    SvarSlett
  2. Nå skal det sies at han måkte deler av snøen tre ganger, da. Først fra taket og ned på terrassen, deretter fra terrassen og ut på gårdsplassen og til slutt fra gårdsplassen og dit det skal oppbevares resten av vinteren...

    SvarSlett