25.12.09

God dagen derpå!

Eller derpå og derpå... Det er jo egentlig NÅ jula begynner! For selv om vi har gått rundt og ønsket hverandre "god jul" i flere uker allerede, var det først klokka fem i går det hele egentlig startet. Og i dag har vi en av årets aller beste dager. Som innebærer at vi rett og slett ikke må gjøre noen ting. Bare gå rundt i pysj, spise godis, se på tv, lese, surfe eller hva som helst og ikke ha noen ting fore. Denne dagen er hellig! (Hvorfor jeg da velger å våkne av meg selv klokka halv sju, kan man bare spørre seg om. Men jeg fikk da iallefall sett på en usett episode av House...)

Julaften her i huset foregikk i velkjente, hyggelige og tradisjonelle former. Og under over alle undre; vi ble ferdige i år også! Selv om det medførte at mor kom seg i seng først ved fire-tiden natt til julaften. Men det er i grunn en tradisjon som hører med det også.

Vi fikk masse flotte gaver og vi er heldige som har folk som kjenner oss. Det er svært, svært sjelden vi får gaver av sette-innerst-i-skapet-typen. Og Mannen overgikk seg selv. Som vanlig.


Noen små glimt fra julaften i Heidi-heimen. Og jeg kan føye til at ribba ble svært vellykket med sprø svor til tross for tilbereding i ny ovn.


 Årets kuleste julegaver. Jeg fikk tilføyd noen nye elementer til min begynnende uglesamling med uglesokker og uglemålbånd fra Linn (og Benjamin) og et uglesmykke fra Mannen (hvor kommer denne fascinasjonen for ugler fra...?). Fra Therese fikk jeg verdens søteste juletre som sklir rett inn i favorittjulepyntsamlinga mi.

2 kommentarer:

 1. Hei og god jul!
  Flotte ugleting du har fått til jul. Har de sokene der, og de er kjempegode! Har forresten tilhørende toalettmappe til sokkkene også *hehe*
  Kos deg videre i julen.

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er nesten litt farlig å legge ut sånne fascinasjoner på nett. Heretter kommer jeg vel til å overdynges av ugleting... ;o)

  SvarSlett