2.12.09

Faren over


I dag takket jeg nei til å svineinfluensavaksinere Pia. Riktinok under noe tvil, men allikevel med ganske stor overbevisning. Og i kveld går Folkehelseinstituttet ut med opplysningen om at influensafaren er over for denne gang... Men selvfølgelig med oppfordring om at vi skal fortsette å vaksinere oss. Lurer på hva slag chip det er de egentlig sprøyter inn i oss?

2 kommentarer:

  1. Jeg regner med at de har full oversikt over våre bevegelser nå! He, he! Fra spøk til alvor: det er riktig at det er en nedgang nå, men det skjedde jo i sommer også. For så å blusse opp igjen. Jeg regner med at vaksinen er relativt ufarlig, men sikker kan man jo aldri være. På noe som helst. :-)

    SvarSlett
  2. Jeg regner også med at vaksinen er relativt ufarlig og jeg TROR jo myndighetene gjør det i beste hensikt. Men jeg klarer ikke helt å avgjøre nødvendigheten av at alle skal ta vaksinen. Man regner med at så mange som 1,7 millioner nordmenn allerede er immune. Og faren for den helt store oppblomstringen igjen må jo være noe redusert?

    Men bare så det er sagt, jeg er FOR vaksiner generelt, men skeptisk til denne spesielt. Så vil det vise seg om noen år hvem av oss som blir zombie... ;o)

    SvarSlett