27.9.09

4. Fem om dagen

Hvor mye frukt og grønt får du i deg om dagen? Jeg trodde jeg var ganske flink, men har skjønt etterhvert at jeg egentlig ikke er flink nok. To agurkskiver på brødskiva, regnes liksom ikke som én av fem om dagen. Spesielt ikke når fem om dagen tilsvarer en mengde på 750 g!

 Nå har det gått litt trått med de andre forsettene den siste uka, men man er ikke feigere enn at man trår til med et nytt! Så her skal det tygges grøntfôr!


Mye snacks her! Og vi bryr oss ikke om dumme kostholdseksperter som plutselig kan finne på å si at man ikke skal spise så mye frukt, men heller fortære mer gønnsaker. Grønt er grønt!

3 kommentarer:

 1. Vi sliter også litt med å få i oss 5 om dagen. Når jeg ser skåla di, så ser jeg jo hvorfor også. Det er myyyye altså.
  Jeg burde i grunnen ha gått litt mer inn for å klare dette nå som jeg slutter å røyke (noe som går overraskende bra faktisk!!!), og har trang til å putte noe i munnen hele dagen.

  Håper du får en flott uke.

  Klem fra Heidi

  Ps. Mange fine mat og høstbilder. Tror muligens jeg må ut å ta noen høstbilder jeg også. :)

  SvarSlett
 2. Grønt er grønt, men best med dipp på når grønt er rått. Men teller det da, mon tro??

  SvarSlett
 3. Heidi: Ja, det er vanskelig med fem om dagen. Spesielt siden man skal prøve å vaiere litt også. Men man får bare gjøre så godt man kan! :o)

  HH: Selvfølgelig teller grønt med dipp! Det skal vi ha til fredag! :o)

  SvarSlett