11.9.09

Ikke tull med melkesjokoladen!

Freia har akkurat lansert to nye sjokolader. Én er fylt med bringbær og yoghurt, den andre med karamell og valnøtt. Personlig synes jeg egentlig grensa går ved fruktnøtt, og er veldig skeptisk. Men, de fikk nå lov til å være med meg hjem på fredagskvelden, da. Så får vi se hvor gode venner vi blir...


Edit: Pføy! Styr unna! Dette var IKKE godt! Det er ikke mye sjokolade som kan ligge urørt av meg. Disse to er definitivt et unntak! Det skal ikke lukte fruktte når du åpner en sjokolade og den søtsyrlige smaken - blækh! Valnøtt/karamell-varianten duftet ikke noe spesielt, men selvom jeg liker valnøtt, så er ikke konsentrert valnøtt noe godt. Nei, Freia. IKKE!

9 kommentarer:

 1. Enig med deg, sjokolade skal være uten for mye dill... Disse har jeg glatt styrt vekk fra i butikken...

  SvarSlett
 2. Jeg må bare skyte inn at jeg misliker når order frukt rett og slett bare betyr "rosiner"... usj... rosiner er vondt. De kunne jo bare kalt det rosinnøtt. Men jeg ser at det ikke klinger like bra. Men disse nye... jeg så dem i butikken her om dagen og tenkte at det så spennende ut, men er skeptisk. Vanlig melkesjokolade trenger man jo egentlig ikke å gjøre noe med.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å høre dommen! :)

  Personlig syntes jeg den med bringebær/yoghurt ser og høres utrolig kvalm ut,mens den med hvalnøtter ikke høres så aller verst ut. :) Men som sagt; gleder meg til å høre Heidis dom! Ha en god helg! Og skal hilse fra gutta mine,til deg og alle dine. :)

  SvarSlett
 4. Kristin: Jeg klarte ikke helt å styre unna jeg, da...

  Kine: Jeg brukte mange år på å lære meg å like rosinboller og julekake, men nå går det helt greit (bare det ikke er sukat i julekaka. DET er vondt det...). Men rosin skal IKKE være i andre kaker, eller sjokolade eller IS! Hvem i all verden har funnet på å lage is med rom og rosinsmak? Fysj!

  Line: Og dommen er kommet! Styr unna, spar pengene eller kjøp annen sjokolade istedet! ;o)

  SvarSlett
 5. Melkesjokoladen skal være ren, ha gullpapir innerst og ha en stork på hver bit.

  Savner den gode gamle melkesjooladen jeg.

  Ps. nå har jeg nettopp sett Discovery lande i California. Jeg har enorm flyskrekk, så at noen tør det der fasinerer meg i grunnen.

  SvarSlett
 6. Smaken er som baken, rosiner er godt!

  Og Heidi, fabrikken heter FreiA, ikke FreiE....

  SvarSlett
 7. Heidi: Sånn apropos sjokolade, liksom? ;o) Selv har jeg moderat flyskrekk, men jobber med det. Hvis jeg etterhvert skal komme meg dit jeg ønsker i verden, så MÅ jeg nok fly. Men foreløpig synes jeg turer på rundt tre timer er nok og er lykkelig når flyet er trygt på bakken...

  Kvikk Lunsj burde også ha sølvpapir under papirmavebeltet... ;o)

  Anonym: Jeg sa ikke at rosiner var vondt, men det passer ikke i sjokolade. Eller is! Men jeg bruker det sammen med havregryn...

  Når FreiA kan kalle den sjokoladen melkesjokolade, kan jeg kalle fabrikken FreiE! ;o)

  SvarSlett
 8. For øvrig syns jeg du sprakk lovlig tidlig på den legge-seg-tidlig-greia di....

  Har du forresten smakt Fruktnøtt?

  Mmm, den er god, den!

  SvarSlett
 9. Anonym: Hvis du leser blogginnleggene mine ordentlig, ser du at det står at jeg skal legge meg tidlig når jeg skal på jobben DAGEN ETTER! Jeg skal ikke på jobb i dag og heller ikke i morgen og kan dermed dyrke natten! :o)

  Ja, har smakt Fruktnøtt, og nei! det er ikke godt!

  SvarSlett