21.9.09

Asiatisk uke

Det nytter ikke å være flink til å lage middagsmeny den ene uka, for så å falle tilbake til gamle og dårlige (pizza- og pølse-) vaner uka  (og ukene) etter. Derfor har jeg tatt meg selv i nakken og igjen laget en meny som skal gjelde for nåværende uke. Denne uka vender vi iallefall Fedon ryggen og satser asiatisk. Og ingredienser som kaffirlimeblader, sitrongress, fiske- og østerssaus og ikke minst frisk koriander er allerede innkjøpt.

Mandag: Grønn kyllingkarri


Litt blekgrønt, men absolutt godt!

Tirsdag: Krydderbakte fiskekoteletter
Onsdag: Chiang Mai-nudler
Torsdag: Stekt fisk på indisk vis
Fredag: Kylling- og grønnsaksalat
Lørdag: Empanadas
Søndag: Oksekjøtt med paprika og østerssaus (og evt. hjemmelaget mangois til dessert)

2 kommentarer:

  1. Har studert middagsmenyen din nøye, og ut fra den, har jeg valgt ut søndag. Passer det ca 17?

    SvarSlett
  2. Bordbestilling til søndag kl. 17 er notert! ;o)

    SvarSlett