Det nytter ikke å være flink til å lage middagsmeny den ene uka, for så å falle tilbake til gamle og dårlige (pizza- og pølse-) vaner uka (og ukene) etter. Derfor har jeg tatt meg selv i nakken og igjen laget en meny som skal gjelde for nåværende uke. Denne uka vender vi iallefall Fedon ryggen og satser asiatisk. Og ingredienser som kaffirlimeblader, sitrongress, fiske- og østerssaus og ikke minst frisk koriander er allerede innkjøpt.
Mandag: Grønn kyllingkarri
Litt blekgrønt, men absolutt godt!
Tirsdag: Krydderbakte fiskekoteletter
Onsdag: Chiang Mai-nudler
Torsdag: Stekt fisk på indisk vis
Fredag: Kylling- og grønnsaksalat
Lørdag: Empanadas
Søndag: Oksekjøtt med paprika og østerssaus (og evt. hjemmelaget mangois til dessert)
Har studert middagsmenyen din nøye, og ut fra den, har jeg valgt ut søndag. Passer det ca 17?
SvarSlettBordbestilling til søndag kl. 17 er notert! ;o)
SvarSlett