16.9.09

Varför gjör dom så här?

Etter 70- og 80-tallssuksesser som potetkur, ananaskur, hvitvinskur, nutrilett osv. har vi nå i flere år blitt innprentet at det er mindre mat og mer mosjon som gjelder. Og så viser det seg at vi har blitt lurt! Så til de grader. Ukebladet Allers kommer nemlig denne uka med den endelige løsningen. Og takk for det!


Og kuren er i tillegg superenkel! Det gjelder bare å starte dagen med en banan samt et glass romtemperert vann. Og deretter kan man spise hva man vil resten av dagen så lenge man ikke spiser søtsaker! Er det ikke fantastisk? Her har den gule løsningen ligget rett foran nesa vår og vi har ikke visst om det? Og ikke nok med det! Allers følger opp med oppskrifter sånn at man kan nyte banan til alle dagens måltider. Her finnes både Banansandwich med gravlaks samt Hot pizza med squashsalat. Og et frokostforslag. Jeg legger ut hele oppskriften her:

Banan med kokt vann
(1 person)!!!

6(!) bananer à 90 g, modne,
skåret i skiver på skrå(!)
1/2 l vann, kokt

Alternativt kan bananene spises hele(!), det sparer tilberedningstid.
Hvis du liker en mer flytende form, kan du kjøre bananene i en blender
til halvtykk konsistens.

Fremgangsmåte:
1. Skrell bananene og skjær dem i skiver på skrå(!)
2. Anrett banaskivene på en tallerken(!)
3. Kok vannet og hell det i en kanne eller på glass(!)
4. SERVER BANANENE OG VANNET(!)


Jeg må bare få understreke at det er jeg som har lagt til uthevinger og utropstegn. Og jeg må også få legge til at jeg synes det er fantastisk med en så godt beskrevet og forklart oppskrift! Hurra for Allers!

Og neste uke regner jeg med at bladet kommer med en lengre artikkel om at hurtigkurer hverken virker eller er å anbefale...

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha, kanskje man skulle prøve ut denne banankuren. Jeg har lært at banan IKKE er slankende, men det var sikkert i Allers på åttitallet det!

  SvarSlett
 2. Har spist banan i alle år uten at det har hatt den virkninga, den er bare god. Men kun en om dagen altså.

  SvarSlett
 3. Banan eller ikke banan er altså ukas store spørsmål.. Knis.

  SvarSlett
 4. C-mor: Jeg kan lage en kopi av heftet og dele ut, jeg! :-D

  Greta: Jeg synes du holder deg svært godt! Sikkert bananen sin skyld! :o)

  HH: Hehe, hvis du observerte tilstanden på jobben i dag, skulle man tro at alle hadde kastet seg over kuren! Tror alle startet dagen med en banan. Og det kan da neppe være tilfeldig? Hvis vi da ikke skal skylde på Lise... ;o)

  SvarSlett