31.1.09

Mobiltelefon

Heidi har fått seg ny mobiltelefon i dag. Omsider vil nok Mannen si. Han var forlengst lei av en telefon som hadde en tendens til å lade seg ut under enhver samtale.

Men Heidi var egentlig ganske fornøyd med sin snart fem år gamle telefon, hun. Den kunne sende både SMS og MMS og brukes til å ringe med. Iallefall kortkorte samtaler. Dessuten hadde den kamera. På hele 0,3 megapiksler! Pen var den også...

Heidis "gamle" Nokia 6230. Skal heretter oppbevares på et trygt sted.


Men også Heidi skjønte etterhvert at kort batterilevetid samt lav lagringskapasitet var en ulempe. Og jakten på ny mobil var i gang. Problemet har bare vært at Mannen og Heidi har blitt uenige hver gang de har vært og sett på telefon til Heidi. For det er ikke bra nok, det er dårlig og det er iallefall helt ræva! Ifølge Mannen. Heidi ga dermed egentlig opp hun og overlot mer eller mindre til Mannen å velge ut et perfekt eksemplar. Eneste hun var fast bestemt på var at hun ville ha skyvetelefon samt kamera med mer enn 3 megapiksler.

Jeg tror vi var et relativt morsomt syn da vi var på Nokia Store i dag. Heidi småfurten ved utgangen av butikken mens Mannen plukker ut telefon til henne. Men jeg fikk lov til å velge farge da...

Resultatet ble iallefall en Nokia 3600 Slide som jeg nå skal prøve å bli venner med. Men jeg kommer til å savne ringetonen (en noen år yngre Pia som synger Bæ bæ lille lam), meldingstonen (*knock, knock, knock*) samt den vakre vekkeklokkealarmen.


Heidis nye mobil sett sammenskjøvet, utskjøvet, bakfra og fra siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar