13.1.09

Sweet 17

Så var det Idas tur til å fylle år og nå har vi jammen meg snart to voksne døtre her i huset! Godt at det bare er på ungene man ser at tiden går! ;o)

Gratulerer med dagen, jenta mi!

Nyvåknet og helt fersk 17-åring.

Gavehaug en 17-åring verdig.

17-åring som pakker opp gaver.

Og med en far som har dilla på crocs-lignende fottøy,
må jo også 17-åringer få slike til bursdagen sin.
De "kule" gule var riktignok for store og ble byttet
ut med en rosa utgave istedet.

4 kommentarer:

  1. Hipp, hipp hurra for 17-åringen! Artige bilder :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer masse med dagen til Jenta di:)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med 17-åring!
    Hvordan er Twilight-bøkene, egentlig? *lurer fælt*
    Deler av posten er kommet fram, mangler bare t-skjortene... mistenker at postmannen nå går rundt med en kawaii trøye der det står "I love french fries". Jaja.

    SvarSlett
  4. Ida sier takk for gratulasjoner!

    Kine: Hehe, sikkert en lykkelig postmann. Vi får faktisk penger tilbake fra amazon vi for manglende levering av spill! Det er vi fornøyd med.

    Angående Twilight: Selvom bøkene visstnok har dyttet Harry Potter ut av bestselgerlista, kan de ikke sammenlignes rent litterært sett. Språket blir litt platt(eller kanskje ikke platt, men kommer ikke på noe annet ord) og gjentagende med uendelige beskrivelser av feks øyenfarger og voldsomme følelser. (Nå leser jo jeg bøkene på norsk, kan hende de er bedre språkelig sett på engelsk.) Men på tross av dette er historien drivende og spennende og ganske lettlest, og det er selvfølgelig kjærlighetsdramaet mellom hovedpersonene som tiltrekker hordene av tenåringsjenter. Boka har unektelig erotiske undertoner. Første bok omhandler i hovedsak vampyrer, i bok to kommer også varulver inn. Jeg må innrømme at jeg er fascinert, jeg! :o)

    SvarSlett