27.12.10

Max Flax-flaks?

Det er alltid morsomt å vinne. Uansett! Derfor ble jeg, om ikke akkurat lykkelig, så iallefall begeistret da jeg skrapte fram tre like tall i første luka på Flax-kalenderen som lå i julestrømpa mi (eller rettere sagt "juleposen" siden Mannen aldri klarer å finne fram strømpa. Og ja - vi gir hverandre julestrømper her i huset...). Jeg regnet jo da med at løpet var kjørt og at 20 kroner var beløpet jeg var ment å vinne. Men man kan jo ikke la 23 luker bli stående uskrapet og det står utrykkelig at det er mulig å vinne flere ganger pr. kalender. Derfor skrapte jeg videre i vei. Og du verden, hvem hadde vel trodd det. Hele fire luker hadde 3 ganger samme beløp! 


Og ikke nok med det! Da jeg begynte å telle symboler, viste det seg jammen at jeg hadde vunnet to premier der også! Totalt seks vinn på én kalender er da slett ikke verst?


Nå blir jeg neppe bombadert av tiggerbrev på grunn av en gevinst på totalt 200 kroner, men det holder jo til - hmm, et par kinobilletter iallefall!

5 kommentarer:

 1. Hallo, det var da riktig så flott. Jeg har aldri hørt om noen som har vunnet på disse kalenderne og begynte å tro det hele var juks og fanteri. Gratulerer!

  SvarSlett
 2. Det er nok ikke så mange som vinner heller når man klarer å plassere seks gevinster på én kalender istedet for å fordele premien utover... ;o)

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Eg trudde også det var som det Elisabeth seier, juks!

  SvarSlett
 4. Ikke dårlig! Hos oss med ble det 0 i premie på den ene og 30 på den andre. Ikke akkurat noen storgevinst nei...

  SvarSlett
 5. Ikke dårlig! Hos oss med ble det 0 i premie på den ene og 30 på den andre. Ikke akkurat noen storgevinst nei...

  SvarSlett