12.12.10

Endelig ferdig!

Nå er det sikkert enkelte som vil tolke overskriften min som om jeg var ferdig med julevask og pynting, gaveinnkjøp og baking osv, men det er jeg altså ikke! Det jeg snakker om er selvfølgelig de evige julekalenderne. I går fikk jeg kjøpt de siste fem gavene og det gjenstår bare å pakke dem inn. Vi snakker tross alt bare 12. desember her!

I dag står forøvrig baking for tur. Deriblant pepperkaker. Deigen skulle selvsagt vært laget i går, men er det noen som blir overrasket over at den ikke ble det? Men det går sikkert greit hvis jeg smeller den sammen nå  og lar den stå litt. Det betyr vel heller ikke noe at fløten jeg skal bruke har gått ut på dato...? Næh, til verket!

Festlige pepperkaker, dog ikke mine. Bildet er lånt fra Asker kommune sine sider.

3 kommentarer:

 1. Tenkte nok at her var det ei som var tidleg ute, og hadde alt på stell, ja! Men som du seier, berre12. desember, no problem, vi er effektive når vi må.
  Lykke til med baking!

  SvarSlett
 2. Ja, godt å høre at det var julekalender dte dreide seg om, ellers hadde jeg og blitt stressa.

  SvarSlett
 3. Eg er NESTEN ferdig. Med kalenderen... Og har skrevet lista over kven eg skal gi julegave til. Gjennstår å sette eit kryss bak når det er gjennomført. Har forresten også skrevet lista over dei som skal få julekort. OG julekorta ligg klare til å skrives på! (Er godt i gang eg altså! Følte plutselig at dette vart ein skrytekommentar, det var ikkje meininga...)

  SvarSlett