16.12.10

Julekort og korrekturlesing

Som tidligere nevnt  fikk jeg tatt julekortbilde på søndag. Samme kveld gikk jeg inn på FotoKnudsen sine sider og klikk klikk så var et ferdig julekort produsert. Allerede på tirsdag ankom kortene butikken og kunne hentes. Jeg var fornøyd! Kortene var litt mørkere på papir enn på skjerm, men det fikk passere og..... NEEEI! 

Jeg sverger på at jeg korrekturleste kortet før jeg bestilte. Ida korrekturleste før jeg bestilte. Og en boks på siden advarer om at man må korrekturlese før man bestiller. Derfor korrekturleste jeg én gang til. Minst! Allikevel, allikevel hadde jeg klart å skrive Mannens navn feil. En n var byttet ut med en m. Og han har altså ikke et spesielt vanskelig navn å stave...

Har prøvd å skjule halve m-en med rød penn, men et navn med ordelingsfeil ser like dumt ut som et feilstavet navn. Så vi får heller gå for en amputert utgave av julekortet. Og skamme oss langt inn i det nye året!

Fint kort, dog amputert. Og julehilsen bare fra datter og bikkje...


3 kommentarer:

 1. Å så kjipt!
  Vi fikk julekortbilder i går. Jeg skal lime dem inn i et julekort og ser jo at halve pakken med julekort som er så fetslige med nisser og det hele... er av et juletre. Med svenske flagg. Jaja... sier som Pia, julekort sendte vi i fjor... men det blir sendt altså.

  SvarSlett
 2. Huff, sånn kan det gå i en hektisk innspurt. Forhåpentligvis vet mottaker navnet på mannen din, at han ikke heter Jom, Jomas, Jam, Bemt, Gunmar, Hams...hm, blir egentlig ganske morsomme navn ved å bytte en n med en m. ☺

  SvarSlett
 3. Kjedeleg slikt, skjer så fort...
  Men ler av Elisabeth sin kommentar. Du får kopiere den og ta den med som eit vedlegg :))

  SvarSlett