14.12.10

Julekortbildemotivjakt

Siden datter med ny kjæreste stort sett glimret med sitt fravær hele helgen og datter i Bodø riktignok var hjemme en snartur, men allikevel ikke hjemmehjemme, ble det datter med hund som ble årets utvalgte julekortmotiv. Men hund som julekortmotiv er ikke alltid like uproblematisk. For hund som opplever matmor sittende på gulvet oppfatter det hele som lek og må med jevne mellomrom bort for å gnafse på fotografen.

Og matmor ble plutselig en hånd mindre...

Men med mild overtalelse og et snev av tvang, ble nå iallefall ett av bildene såpass vellykket at FotoKnudsen fikk i oppdrag å masseprodusere julekort. Så om forhåpentligvis få dager vil familie og venner få et vakkert motiv dumpende ned i postkassa.

Datter og hund.
Selve julekortbildet er ikke blant disse, men jeg tror de fleste vil skjønne sånn ca hva julekortmotivet viser.

3 kommentarer:

 1. Stemmer det at årets julekort blir eit bilde av ei jente og ein hund? Eller tar eg heilt feil nå? ;)
  Det er ein stor jobb å ta julekortbilde! Ser ut som du har fått det til. :)
  I år var vi heldige, siden eg vant fotografering hos Trine Bjervig :)) Får det fineste julekortet ever. (finest blant våre egne tidligere julekort altså...)

  SvarSlett
 2. Vi har i alle fall gitt opp å få med katta på noe julekortbilde. Faktisk har vi gitt beng i den fotoseansen de siste åra og bruker heller et bilde av barnet tatt i løpet av året.

  Det ble jo fine og morsomme bilder hos deg til slutt da. Vanskelig å betjene kameraet med kun en god hånd?

  SvarSlett
 3. He he, herlig! Likte spesielt godt "hund sluker hånd"-bildet;)

  SvarSlett