8.3.09

Det begynner å ligne noe!

Med en mann som fra nå og framover bare kommer til å være innom på relativt korte besøk, har naturlig nok kjøkkenoppussingen stagnert noe. Og når da Forsvaret og kjipe flytider gjør at han bare har fått vært hjemme snaut 33 timer på ei uke og at i de 33 timene inngår to netter, samt en halv dag stående i bilkø på Ikea, gjør ikke situasjonen særlig bedre. MEN! tiden som ble til overs utover det, ble benyttet ganske effektivt. Og montering av underskap er iallefall godt i gang!

Mannen skrur sammen et hjørneskap.

Opptil flere skap montert. Litt irritert over at Ikea har 50 cm skap,
men ikke 50 cm skuffer. Da måtte vi gå for en 40/60 løsning istedet.

Og angående skyvedøra vi venter på... Trodde Mannen hadde kontroll og kontakt med Maxbo i uka som gikk, men det stemte ikke. Da vi nok en gang ringte dit i går (du har nok rett angående Maxbo og lørdager, HH...), var de like uforstående til dør som de var forrige lørdag. "Høh? Dør? Neeei, det har vi ikke sett..." Og med et nytt løfte om at de skal ta kontakt med oss på mandag. Saken skal iallefall følges opp mye tettere av undertegnede!

5 kommentarer:

  1. Arti! Dette blir bra! Kanskje vi skal ta en jentedugnad en kveld og komme og skru på skapdører og sette inn hyller? Alt som kreves er et glass rødvin eller to underveis...;)

    SvarSlett
  2. Hehe, rødvin og skapmontering har jeg særdeles stor tro på! :o))

    SvarSlett
  3. Det blir fint! Vi har også Ikeakjøkken, med Ståt-dører. Og nå skal vi plutselig pusse opp badet, og resten av kjøkkenet. Tenkte så mye på det i dag at jeg fikk vondt i hodet :P

    SvarSlett
  4. Uff, må ikke tenke for mye! Sikkert ikke bra... ;o)

    Vi hadde også egentlig bestemt oss for Ståt, men så har vi plutselig ombestemt oss og går mest sannsynlig for Lidingö i stedet. Tror vi... ;o)

    SvarSlett
  5. Altså; har du fysisk vært på Maxbo en og annen lørdag, så har du jo ved selvsyn sett at arbeidsstokken er påfallende ungdommelig.. (he, he!) Men gjelder jo ikke bare Maxbo, da! Blir fint dette!

    SvarSlett