15.8.10

Litt bedre samvittighet

-eller når Mannen er borte, danser jentene i skogen.


I dag har vi vært på årets første skogtur. Og ja, jeg skriver ÅRETS. Ikke sommerens og SLETT ikke høstens, men årets. Og det er jo alt for dårlig. Men med Mannens fravær (guttetur til Sverige) og strålende sommervær, snørte vi på oss turskoa og rusla i vei. Og du verden, stakkars kropp! Min altså. Dette var uvante greier. Hadde et lite håp om at Krapylet skulle hjelpe til med å trekke meg opp bakkene, men det er noe begrenset hva ei 5 kilos bikkje kan klare. Det positive tross alt var at det ble lettere å gå etterhvert som kroppen ble varm og slett ikke tyngre sånn som jeg var redd for. Så derfor sier vi at DERR var vi  i gang med en ny og sunnere hverdag på seinsommeren.

6 kommentarer:

 1. Hmmm!? Har ikkje vore på årets første skogstur enno....Har heller ikkje hatt årets første bad i sjøen. Men flinke var dokke iallefall

  SvarSlett
 2. Spreke jenter! Bedre med en tur enn ingen!

  SvarSlett
 3. Skogen er kjempefin akkurat nå!

  SvarSlett
 4. Skogstur var et av alternativene for dagens familiedag. Vi endte opp med å kjøre bil til Frognerparken hvor mor og far koste seg med aviser på benken mens seksåringen klatra i borgen. Ja, så kasta vi litt ball. Så vær fornøyd og stolt over deres spreke tur!

  SvarSlett
 5. Tror jammen jeg begynner å følge bloggen din, gitt. :)

  SvarSlett
 6. Shy B: Bading er det dårlig med her også...

  Pia: Kjempespreke! ;o)

  HH: Skogen er veldig ofte fin!

  Elisabeth: Frognerparken er et godt alternativ!

  Rødhette: Hyggelig! :o)

  SvarSlett