25.8.10

Hormonhund


Vi har plutselig fått en tenåringshund i huset. Og med tenåringshund følger løpetid...

Med en gammelhund som har fjernet en del innvoller, hadde vi glemt hvilket styr en løpetid kan være. Men vi begynner å huske nå. For mens gammelhund var relativt flink med personlige hygiene til daglig, ble dette glemt da hun fikk løpetid. Og vi gjorde et forsøk med bruk av truser og saba selfsit. Et mislykket forsøk, må vite.

Tenåringshund har egentlig aldri vist spesiell interesse for personlig hygiene overhodet. Vi mistenker at dette kan skyldes en oppvekst sammen med far og hans partner. Som kanskje manglet kunnskap om hvordan døtre skulle oppdras. Og mens gamlehund er svart, er tenåringshund blond. Litt innvendig, men iallefall utvendig. Og er man lys så synes ting så godt.

Men enn så lenge får vi bare fortsette som nå. Fly etter bikkja med sprayflaske og tørkerull (til gulvet altså...) og om noen dager skal dyret få seg en real dusj. Og så er det forhåpentligvis et halvt år til neste gang.


4 kommentarer:

 1. Dakkar lille vofs, ikke lett å være tenåring.

  SvarSlett
 2. Men det var iallefall ein søt hund :)

  SvarSlett
 3. Knis. Har hun fått kviser og?

  SvarSlett
 4. Monica: Ja, stakkar liten. Spesielt siden hun ikke får lov til å komme opp på fanget for å kose. Og hun skjønner ikke hvorfor...

  Shy B: 50% søt, 50% pøbel... ;o)

  HH: Hun har noe kviselignende under magen. Mulig det kalles patter... ;o)

  SvarSlett