23.5.10

Pinsepiknik

Tradisjonen tro har vi også denne pinsen dratt på piknik. Litt usikker på når denne tradisjonen oppsto, men vi har iallefall vært relativt trofaste mot prosjektet gjennom flere år. Planen denne gangen var opprinnelig å kombinere årets piknik med årets første skogtur, men værgudene ville det annerledes. Vel framme i skogkanten begynte regnet å hølje ned og vi valgte heller å styre bilen mot områder med blå himmel. Det gjorde at vi i år havnet på Blaker skanse. Jeg må si det er fascinerende hvor mange flotte steder som finnes i rimelig nærhet av eget bosted som man egentlig aldri før har funnet det for godt å besøke! En påminnelse om at man kanskje bør studere nærområdene sine litt bedre. 

Et lite glimt av et par bygninger på Blaker skanse.

Trapp ned til en hemmelig hage!  Kan iallefall late som...

Det var mangel på sitteplasser på skansen, men Mannen alias Lars Monsen visste råd. Og bygget raskt en funksjonell spiseplass av frasegslengte elementer.

Enkel servering opprinnelig beregnet på skogtur. Fungerte greit i mer elegante omgivelser også.


Krapylet valgte å ligge lettere henslengt og slappe av i  gresset.

6 kommentarer:

 1. Da var du på kjente trakter...

  SvarSlett
 2. Jepp! Men har jo aldri vært på selve skansen! :o)

  SvarSlett
 3. Trappa på Artilleribygningen er super til spising! ;) Hit går vi masse tur med bhg. :) Dere burde reise dit når jasminen og syrrinen blomstrer og bjørkene er tette med løv. Da er det fint på Skansen da. :)

  SvarSlett
 4. Å gur, for en nydelig hund! Falt pladask for den. Også må jeg si at jeg heller ikke har oppdaget springformer i andre formen enn rund....hehe

  SvarSlett
 5. Blaker skanse er herved notert. :-)

  SvarSlett
 6. Line: Jasmin og syrin er notert! Det er ikke lenge til det nå. Hvis det bare kan slutte å snø... Så forresten at det var blitt arrangert julemesse der også?

  Kristin: Ja, Cherry er en heldig blanding! :o)

  HH: Det er sånn at man blir litt forbausa når man kommer dit. Sånn overraskende pent. :o)

  SvarSlett