24.5.10

Omsider

Vi er trolig den familien med lengst og høyest dørstokkmil ever! Vi har skikkelig tungt for å få ut finger'n og komme i gang med ting vi skal, må og bør gjøre. Og det er sånn at hvis ikke den ene klarer å begynne, så skal iallefall ikke den andre gjøre noe heller. Og slik går no dagan...

Men i dag, etter litt okking og uffing, kom vi oss omsider opp på dette mye omtalte soverommet vårt som står for tur for kraftig oppgradering. Eller det vil si, vi skal begynne med kottet innenfor soverommet. Dette er et lite rom på ca. 1,2x3,5 m, som til nå har blitt brukt til oppbevaring av skrammel og skrot. Tanken er å oppdatere det til kontor/hobbyrom. Jeg trodde forøvrig at det skulle bli mitt hobbyrom, men det viser seg at Mannen også har skumle planer om å bruke det. Så hvis jeg er i det medgjørlige hjørnet, så kanskje, KANSKJE han skal få en liten plass der han også.

Rommet slik det framstår i dag:

Til venstre

Rett fram.

Og til høyre.

I et uoppmerksomt øyeblikk fra Heidis side, der hun forøvrig var i gang med å mekke familiens middag, gjorde Mannen noe av det han elsker mest. Nemlig Å RIVE NED. De som kjenner til kjøkkenoppussingshistorien min, vet at dette ikke er noe Heidi setter umiddelbar pris på. Ikke fordi at planen ikke er å rive ned, nei det er fordi Mannen river ned før ROM ER TØMT! Noe som fører til at ting som oppbevares på rom blir besudlet med støv og skitt. I dette tilfellet blant annet stoff og garn. Heidi blir dermed IKKE spesielt fornøyd, ja nærmest litt sur. Og humøret stiger ikke spesielt mye når Mannen deretter proklamerer at nå, NÅ kan DU rydde, Heidi. Så, kjære Mannen, heretter RIVER jeg og du RYDDER!

Vips! så var ytterste innerpanel borte.

Og ved riving av lag nummer to avslørtes det vi egentlig allerede visste: Det eksisterer ikke snev av isolasjon i veggene her.

5 kommentarer:

 1. Jeg må innrømme jeg ler litt av innlegget ditt, dette er sååå utrolig gjenkjenbart! Herlig! Men jeg gleder meg til å se det ferdige rommet :)

  SvarSlett
 2. Jeg følger spent med!

  SvarSlett
 3. Ta det med ro - det finnes andre familier der ute med høøøye dørstokker....

  SvarSlett
 4. Kristin og HH: Jeg håper dere er utstyrt med masser av tålmodighet!

  Pia: Flere som trenger klatreutstyr? ;o)

  SvarSlett
 5. Dette har selvsagt ingenting å gjøre med dørstokker eller sofaer som er vanskelige å komme seg ut av. Dette er kun et spørsmål om grundig planlegging. Slikt viktig arbeid kan med fordel utføres liggende og med øynene lukket, dette har jeg forsket en del på som man skjønner!

  Nuvel, denne fasen er nå over og heretter er det intenst arbeid tidlig og sent som gjelder. Og da kan man ikke la seg hefte av at rommet tilfeldigvis ikke er ferdig ryddet...

  SvarSlett