10.6.10

Ferien i boks!

Eller iallefall nesten. Og dette er noe av det vi forhåpentligvis kommer til å oppleve:

Det blir god, gammeldags bilferie nedover Europa med Wien som hovedmål. Og vi var nødt til å barbere opprinnelige kjøreplan ganske kraftig da det viste seg at vi hadde prøvd å gape over alt for mye. For selv om det er bilferie, har man ikke lyst til å tilbringe HELE ferien i bilen. Jeg tror det kan bli en dyr, men deilig ferie. Spesielt når Mannen i kveld klarte å klikke feil når han bestilte Kiel-ferge, slik at vi betalte ca. 3000,- mer enn vi måtte. Jaja, litt svinn må man vel regne med...

4 kommentarer:

 1. Håper 3000 ekstra sikret en utvendig lugar, da! Er misunnelig på at dere har ferien i boks, her er vi like langt som vi var i februar eller noe sånt.

  SvarSlett
 2. De 3000 gjaldt fleksibel billett. Men vi vet når vi skal dra og når vi skal hjem. Vi håper å få ordna opp i akkurat den summen. Båt og kjørerute er nogenlunde klar. Nå gjelder det bare å finne aktiviteter og overnattingssteder på veien.

  Forøvrig, noen fristende bilder fra Kroatia kan du finne her: http://hlille.blogspot.com/2008/07/kroatia.html ;o)

  SvarSlett
 3. Folkens da, en ørliten tastefeil skal da ikke ligge Mannen til last. Fadesen er selvsagt rettet opp og den alminnelige ro og orden hersker atter i heimen.

  SvarSlett
 4. Det var hyggelig i Wien, skal nok tilbake dit engang.

  SvarSlett