24.4.10

Kartongskrekk

Vi er en meget miljøbevisst familie! OK, en sannhet med noen modifikasjoner, men vi prøver da så godt vi kan. Iallefall når det gjelder papir. Hver minste lille papirflik går til papirinnsamlingen. Derfor skylles, tørkes og brettes hver eneste melkekartong samvittighetsfullt sammen. Helt til Heidi fant ut at enkelte i familien tydeligvis lider av kartongfobi og at det stort sett var hun som skylte og satte kartongene til tørking. Og dermed momentant gikk til fullstendig kartongstreik!  

Q og Tine i salig blanding.

Kartonghaugen vokste selvfølgelig ganske raskt, og da bildet ble tatt, var vi kommet opp i 11 uskylte kartonger. Jeg tror forøvrig vi kan plusse på et par-tre til før noen tok hintet og satt i gang med en seriøs skylleprosess.

Selvfølgelig kom min mor innom under kartongstreiken og som medansvarlig for å fortelle Heidi om hvordan hun bør ha det i hus & hjem, kunne hun ikke la være å bemerke kartongene. Og smarte og snartenkte barn kunne i sin mors fravær fortelle mormor at: Nei, de kartongene, de skal mamma bruke i et PROSJEKT!

Jeg vet fortsatt ikke hvilket prosjekt det skulle være, men kan meddele at nå er kartongene brettet og stappet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar