23.4.09

Europa

Jeg lover, jeg skal aldri skryte av å ha eminente geografikunnskaper. Kanskje jeg en gang heller skal fortelle om min muntlige eksamen i faget første året på videregående. Som resulterte i dagens dårligste karakter. (Nei, jeg strøyk ikke...). Sånne som meg blir derfor veldig glade når man på et forum kommer over kart av den typen som vist under. Alt faller på plass og ting blir MYE lettere å huske.

(Klikk på kartet for større bilde)


5 kommentarer:

  1. Hoho, for et kart! Jeg fikk alltid dånedimpen da kundene spurte om kart i bokhandelen. Jeg er ikke så verst på Europa, men Norge... not so much.

    SvarSlett
  2. Dette kartet satte på plass alt jeg tidligere har lurt på om Europa. Hihi:)

    SvarSlett
  3. Geografi er heller ikke min sterke side, men jeg tviler eg. litt på om jeg klarer å svare på noen flere TP spørsmål etter å ha sett dette kartet!

    SvarSlett
  4. Kine: jeg er spesielt elendig på nærområder. Karihaugen er bare et ord, jeg aner ikke hvordan jeg kommer meg til Sinsenkrysset og Mannen så bare rart på meg da jeg for kort tid siden ba ham forklare meg veien til Ikea (vi har jo ikke vært der mer enn sånn ca 1763 ganger...)

    C-mor: Ja, ikke sant? Trenger aldri mer å lure på hvor ting hører hjemme.

    HH: Nå har jeg grunnet leeenge på hva TP-spørsmål kunne være, men det er selvfølgelig Trivial Pursuit! :-) Så du tror ikke kartet hjelper, nei??

    SvarSlett
  5. Hi hi, dette lagres her. Monicha

    SvarSlett