31.12.11

Oppsummeringen

2011 ser ut til å ikke ha blitt det helt store bloggåret for mitt vedkommede. Nå synes jeg ikke ca. 155 innlegg på ett år høres så veldig lite ut, men det er faktisk nesten 100 innlegg mindre enn i de to foregående årene. Men uansett, det hører med til god bloggkutyme å komme med en aldri så liten oppsummering på slutten av året. Fort og "gæli"...  

Januar: Jeg kom med en sleivbemerkning om at bikkja var bedre til å kysse enn Mannen. Dette ble ikke tatt nådig opp og jeg måtte komme med et motinnlegg som viste at Mannen faktisk kunne kline han også.


Om klining er hyggelig, var det ikke fullt så hyggelig at Mannen dro fra meg for å avtjene sin andre periode i Afghanistan. Det var ikke hyggelig i det hele tatt og det var urolige tider både her og der.


Februar: Snart 13 (den gang da) fikk installert metall i tennene sine


og vi fikk ENDELIG garasje (vil bare tilføye at vi til dags dato ennå ikke har parkert en bil der inne, men Mannen jobber med saken...)


Mars: I slutten av februar/begynnelsen av mars var det ski-VM i Oslo. Vi var en snartur innom og så masse mennesker og fine isskulpturer.


Og muligens noe inspirert av ski-innsatsen i Oslo-området: Snart 13 og jeg snek oss til noen små stavtak i nattens mulm og mørke. 


April: Påsken kom sent, men godt. Vi visste det ikke da, men i ettertid skulle det vise seg at den perioden ble omtrent den varmeste i hele 2011. Begrepet påskesommer ble lansert.


Og vi har vel aldri grillet så tidlig som det vi gjorde i år.


Mai: 17. mai hører med og gleden var stor over at både Mann i Afghanistan og datter i Bodø hadde perm og kunne komme hjem og vise fram de fine uniformene sine.


Og påskesommer ga tidlig blomstring av de vakre epleblomstene mine.


Juni: En epoke var over da 13-åringen avsluttet barneskolen.


Og som enhver god husmor har gjort dette året: Knekkebrødbaking!


Juli: Det er ikke til å unngå å nevne 22. juli i denne sammenhengen. Akkurat den dagen skulle egentlig være en gledens dag i Heidi-heimen. Datter var ferdig i Bodø, Mannen kom hjem fra utlandet. At et galt, galt menneske alene skulle klare å ødelegge så mye for så mange, er fortsatt helt ufattelig.


August: Vi dro på ferie i slutten av juli og kom hjem i begynnelsen av august. Kort oppsummert: Sol, sommer, shopping, opplevelser og god mat.


Og godt og vel hjemme fra ferie ble husstanden kraftig redusert. To av mine tre favorittdøtre fant ut at de var store piker nå og at det var på tide å flytte ut. Favorittmammaen deres tok dem med på shopping på Ikea for en aldri så liten startpakke.


September: Slangehunden Cherry viser sine kunster


 og jeg kunne stolt vise fram et nesten ferdigoppusset hobbyrom.


Oktober: Mannen foreviger sin store kjærlighet


og mørke høstkvelder medfører spennende kveldsturer i ukjent terreng...


November: En ny vaskemaskin lyser bokstavelig opp i heimen


og en ny tidstyv begynner å slåss om den dyrebare fritiden min.


Desember: En deilig førjulstur som frister til gjentagelse ble foretatt til Gøteborg/Liseberg.


Og vi kan til slutt konstatere at det faktisk ble jul i år også!


Mye unevnt og enda mer glemt: Takk for det gamle!

9 kommentarer:

 1. "vi til dags dato ennå ikke har parkert en bil der inne, men Mannen jobber med saken...)" Ha ha, jeg med min hjerne og sånn den funker ser for meg en fortvila mann som prøver å treffe garasjedøra.

  Takk for i år, vi blogges til neste år også. Jeg har ett innlegg igjen, klimakset for 2011, som publiseres i morgen tidlig. Godt nyttår.

  SvarSlett
 2. Haha, nei han er muligens ikke så god til å treffe skikkelig, men kanskje enda dårligere til å bli ferdig med ting. Men sant skal sies, det gjenstår ikke så mye, og i teorien kan vi parkere der nå...

  Gleder meg til klimaks 2011! :o)

  SvarSlett
 3. Hei igjen. Jeg har jo en bloggarkivliste! Bare at den er som en rullgardin. Men nå har jeg endra den bare for deg :-) Så får vi se hvor lenge jeg holder ut å ha den lange saken i høyremargen.

  SvarSlett
 4. Hmm, hadde du? Hvor var den rullgardina? Jaja, nå er jeg iallefall fornøyd! Og den blir ikke så lang hvis man klikker litt på pilene! ;o)

  SvarSlett
 5. Wordfeud❤ (hekta? ja)

  HERLIG oppsummering av 2011!!
  (den beste jeg har lest til nå:)

  Fin nyttårsfeiring til deg (regner med at du tar den heeeeeeelt ut, ja?)

  smask!

  SvarSlett
 6. Whitebite: Jeg tar rosen med en klype salt, men takk allikevel! ;o)

  Så klart nyttårsfeiringen tas helt ut! Med Pepsi Max og fondue... Og WF. Nå har nemlig Mannen begynt å spille også og han ROPER når det er min tur! ;o)

  Nytårssmask tilbake!

  SvarSlett
 7. Ah! Mange som lager flotte oppsummeringer av året som var, du også!!!
  Ønskjer deg eit riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Super oppsummering, satt og humra for meg sjøl :)

  Godt nyttår, Heidi! Hver gang jeg ser en ugle tenker jeg på deg. Hver gang! :)

  Stor klem :)

  SvarSlett