25.12.11

The day after

Vi kom oss i mål i år også. Riktignok med nød og neppe og med noen gjenglemte punkter, og med Mannen fortsatt vaskende på badet idet julegjestene ankom. At jeg glemte å skru ned temperaturen på ovnen og med et nødskrik klarte å la være å svi ribba og at en av julegjestene en halvtime før hun egentlig skulle hentes, kom på at hun både måtte få levert en julegave på veien samt svippes en tur innom kirkegården, er vel sånt som må regnes med. Men ribba ble perfekt og kirkegårdsbesøket ble utsatt til i dag. Legger ved et lite bildedryss fra gårsdagen. Kunne trolig lagt ut bilder fra i fjor. Ingen hadde sett forskjell uansett...

Ferdigdekket bord. Røde servietter i fjor, lyse i år.

Julepynten går litt i rødt og gull. Er det inn? Ut? Opp? Same shit, rødt er julefargen her i huset uansett.

Juletreet var vel et av de minste og spedeste vi noen gang har hatt. Og dyreste. Men det lyser da fint opp i mørket!

Kanskje greit at juletreet var lite, gavehaugen var ENORM! Noen fikk større pakker enn andre... 

Godtetrauet er som vanlig proppfullt. Kanskje ikke så smart siden det nå bor to personer mindre i huset? Moren min brukte forøvrig å fylle frukt i det trauet til jul. Frukt, liksom!

Nytt av året var denne flotte lykta ute. Ikke at lykta var ny, har bare glemt litt bort at jeg hadde den.

Note to self: Husk å kjøpe julekrans til neste år! Har glemt det flere år på rad og må improvisere et eller annet hver lille julaften. I år ble kransen altså et hjerte. Med rutete sløyfe.

Det ble veldig lite familiebilder i år. Pia får representere familien med dette heldige bildet. Siden jeg ikke får lov til å legge ut det fantastiske bildet jeg tok av Mannen. Med bart...

3 kommentarer:

 1. Ser ut som du har hatt en perfekt jul, akkurat sånn den skal være. En av kommentarene fra i går her i huset var "oj, kanskje æ må sætt på ribba no om vi ska et den i dag".

  Hvorfor krans når du kan hjerte? ;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jul er tradisjon, da er det lov å pynte likt år etter år, fylle godteskåla som man alltid har gjort osv. Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 3. Bøllemamma: Det er bare det at jeg har ønsket meg krans i flere år. En fin krans. Men hjerte kan selvfølgelig det også :o)

  SvarSlett