5.10.11

Kjærlighetsmerke

Mannen har ønsket seg det lenge, Heidi er litt sånn halvveis motstander. Mot tattiser. Spesielt når Mannens første idé om en tatovering så omtrent slik ut:

For de uinnvidde så er dette altså en leopardmotor. For de som forsatt ikke er med, kan jeg fortelle at leopardmotor er motoren som sitter i en stridsvogn, på godt norsk kalt tanks.

Når så ideen om leopardmotortatovering falt bort, så Heidi for seg at Mannen skulle markere sin kjærlighet til sitt hjertes utkårede med et vakkert symbol, noe à la:

Men neida, når Mannen først skal la sin kropp risses for evigheten, er det den evigvarende og ekte kjærligheten som skal markeres. Og dermed er det dette symbolet han ender opp med. Kred til den som vet hva symbolet står for!

Ikke er det antall barn, ikke er det antall år vi har vært sammen... Hmmm...

10 kommentarer:

 1. Hehe! Mannfolk, altså!
  Kan det ha noko med hans kjærlighet til jobben å gjere? Eit spesielt fly, kanskje???

  SvarSlett
 2. nummeret han hadde i Afganistan?

  SvarSlett
 3. Vanskelig!
  Kan det vera at det likevel har noko med den stridsvogna å gjera??
  Ellers - når eg prøvde å google 121 (...) fant eg fram til Volvo 121 Amazon... Og..salme 121..."jeg løfter mine øyne opp mot fjellene.." (som for øvrig er ein vakker salme!) men ingen av dei to sistnevnte passer inn i det symbolet. Trur eg?

  SvarSlett
 4. hoho!
  tipper noe i samme duren som Greta!

  SvarSlett
 5. Og jeg endrer det til at jeg tror det var det første nummeret han hadde som menig soldat.

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg. Lurer på om du ble overrasket og skuffet over at han ikke valgte H-hjertet? hehe

  Hmmmm, så til den valgte tatoveringen. Er helt grønn, men utvilsomt noe med jobben til Mannen, kanskje Bataljon-nummer? Nr på uniformen hans?

  Venter i spenning på svaret.

  SvarSlett
 7. Hehe, én av dere har rett! ;o)

  SvarSlett
 8. Det er vel noe krigsgreier. Ja, ja. Ikke det jeg ville valgt. han får slå til med et hjerte over rumpesprekken eller nnoe sånt. For å veie opp, lissom.

  SvarSlett
 9. Krigsgreier du lissom. Noen må lese Volvo-leksa si forstår jeg. Volvo Amazon (121) er jo det beste som har skjedd en samlet bilverden.

  SvarSlett
 10. Kremt, trodde tatoveringen var forbundet med litt mer spenning enn en gammel Volvo Amazon ;)

  SvarSlett