16.10.11

Høstfarger - og nødvendigheter

I dag har vi vært en liten tur på landet og Heidi fikk omsider trimmet speilrefleksen sin litt. Det var lenge siden sist jeg hadde brukt det og da jeg først holdt i det, kjente jeg at det var savnet. Men når det er sånn at man har et godt kompaktkamera, blir speilrefleksen nesten overflødig. Iallefall i hverdagssituasjoner. Ikke alle bildene i kollasjen er tatt med speilrefleksen, det fant det for godt å lade seg ut ganske raskt. Og det blir ganske tydelig da at bildekvaliteten til kompaktkameraet kan måle seg med speilrefleksen sin. 


Den egentlige grunnen til at vi var en tur på landet var imidlertid denne:

Flinke Mannen.

4 kommentarer:

 1. Enig. Vi har speilrefleks, men det er mest gubbelubb som bruker det, han er den som har peiling på foto her i huset. Jeg tar bare bilder og eksperimenterer, og bruker kompaktkameraet til det (er litt småforelska i den lille dingsen)., og syns det fungerer veldig bra.

  SvarSlett
 2. Hei

  Bare lurer på hvordan du har fått til ugle-bildet som blogger-logo?
  Stilig!

  Handy er nok fornøyd med kona si som viser sin begeistring for hjul-skifte. (det gjør jeg også) ;)

  SvarSlett
 3. Bøllemamma: Kompaktkameraer fungerer aldeles utmerket!

  Fruentimmeret: Uglelogoen og andre logoer lages lett som en plett i utforming i blogger. Man velger utforming, sideelementer og øverst til venstre der kan man legge til et favorittikon. Som da i mitt tilfelle selvfølgelig ble en ugle. ;o)

  Men du, kan man ikke kommentere på bloggen din lenger?

  SvarSlett
 4. Hei, takk for oppskrift.


  På Gateglimt kan man kommentere, men på fruentimmeret har jeg valgt det bort. Er redd jeg ikke alltid klarer å følge opp.

  SvarSlett