1.11.09

Kunsten å si nei!

Nå har det vært noen sløve uker i heimen med litt ferieavvikling, herrebesøk, utemiddager, junk, bursdagsfeiringer, M-overflod (ja, man kan definitivt bli lei av M!) og ikke minst halloweenrester som man måtte bli kvitt. Og når man i tillegg da jobber på et sted hvor det flere ganger i uka serveres godsaker (bursdager, noen som har vært ute og reist, noen som tilfeldigvis har med seg boller eller kaker eller bare noen som rett og slett er fysne og finner fram en pakke kjeks), da er det på tide å stramme seg opp og si NEI! Eller da kanskje litt mer høflig: Nei takk! Og med tanke på høytiden som nærmer seg og alle utskeielsene den vil medføre, innfører vi fra nå av et nytt forsett: Nei!Og siden man trenger å være litt streng mot seg selv, finner man fram en kokebok med fornuftige oppskrifter og lager en sunn middagsmeny til hele familien.


Mange gode oppskrifter her, meny for uke 45 ligger i margen til høyre.

2 kommentarer:

  1. Okidok, det er lov å prøve:o) Tror ikke jeg klarer det, men så har jeg bare en dag i uka med den slags fristelser på jobb...

    SvarSlett
  2. På akkurat det området er jeg evig optimist! OG det har egentlig gått veldig bra denne uka! Kun litt godis i helgen! :o)

    SvarSlett