28.11.09

Årets julebord

I går gikk årets julebord på jobben av stabelen. Et vellykket arrangement blottet for utagerende festing og store skandaler. Ingen trenger å være bekymret for å møte på jobb igjen på mandag.

Som medlem av festkomitéen, ble det en del å gjøre både i forkant, under og etter festen. Og sånt er bare moro. Men til tross for totalavhold i går, er man sliten og har vanskeligheter med å komme i gang med å gjøre ting i dag...


Diverse utsnitt fra pynt og stæsj. Legg merke til lilla julestjerne.

Kveldens overraskelse fra festkomitéen var Stina Stenerud Band. Bandet, her representert ved Stina Stenerud selv samt to av bandets totalt fem medlemmer, holdt en flott halvtimes konsert for oss, før vi kunne kaste oss over maten.

'

Her kan dere få en ørliten smaksprøve av bandet. Forøvrig første gang jeg har brukt videofunksjonen på kameraet mitt, så unnskyld kvaliteten:


3 kommentarer:

  1. Jeg tror ikke vi ser så mange av de stoore skandalene hos FIA.. Men gøy var det! Tusen takk for innsatsen, årets julebordskomité gjorde en kjempejobb!

    SvarSlett
  2. Hehe, man har jo hørt litt rykter fra tidligere års fester... ;o) Men det går jo ganske sømmelig for seg, nå! :o)

    SvarSlett
  3. En del skandaler har det nok vært, men de er jo morro å høre om i etterkant da:o). Gøy var det og Quizen engasjerte stort!!

    SvarSlett