8.11.09

Alternativt

Denne helga har det foregått intet mindre enn fem messer samtidig på Norges Varemesse. Det var nok Hjem & hobby som trakk meg mest, mens Linn hadde større interesse for Samler og antikkmessen. Men den messa jeg var mest nysgjerrig på, var Alternativmessen. Og du verden! Så mye rart folk tydeligvis tror på! Her var det aurafotografering, håndlesing, healing, flere typer massasje, helbredning ved bønn osv. osv. Nå ser jeg på meg selv som ganske fordomsfri og mener oppriktig at folk skal få lov til å tro på akkurat det de vil, men jeg må skamfullt innrømme at jeg tok meg selv i å le høyt noen ganger.

Jeg gikk "glipp" av Märthas engleforedrag, men jeg fikk iallefall øye på svigermor Behn der hun svinset gjennom lokalet.


Mye mennesker og mange med overbevisninger.

Hjem-delen av Hjem & hobby var som vanlig fyllt opp med madrasser og boblebad, men Løiten Lys hadde en stor og flott stand med masse juleinspirasjon.


Rødt og gull i år?

Den beste av alle messene, tror jeg egentlig må ha vært Samler & antikkmessen. Avansert loppemarked for kjennere. Mye spennende for de som har greie på sånt, muligheter for å bli lurt for oss andre. Jeg kjente en litt oppvåknende interesse for gamle ting.


Linn fant noen spennende saker og handlet for sin mors penger...

2 kommentarer:

  1. Spennende messe, virker det som. At folk tror på mye rart tror jeg er et tegn med tiden vi lever i. I en verden som mer og mer har dreid seg om det materielle, tror jeg at fler og fler nå dreier mot det åndelige. Og det kommer til å bli mer av det!

    SvarSlett
  2. Enig med deg. Tror veldig mange har behov for å tro på noe. Men... Jeg tror sunn skepsis burde være et element for flere også!

    SvarSlett