22.11.09

A Christmas CarolÅrets første julefilm er nå unnagjort og den var en opplevelse! Animasjonen er flott og miljøskildringene supre. Når man flyr, følger vi med så vi blir helt svimle. Og det selvom vi ikke så filmen i 3D. For de som ikke kjenner historien, så handler den kort og greit om julehateren og gjerrigknarken Ebenezer Scrooge som oppsøkes av spøkelser som viser ham fortiden, nåtiden og  hvordan framtiden blir hvis han ikke foretar noen andre valg.

Dette er ikke en koselig familiefilm, hvis noen skulle innbille seg det. Den har fått 11-årsgrense med god grunn. Filmen er skummel og har høy skvettefaktor (ikke sant C-mor?). Hvis noen allikevel skulle velge å ta med seg yngre barn, kan dere da være så snill å be dem bruke hviskestemme hvis de har noe viktig å si? Det er ganske forstyrrende med høylytt snakking. Og det ikke bare fra barn, forresten...

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker julefilmer, denne må jeg se! Den ligger ute for streeming på ninjavideo.net har jeg sett, så kanskje jeg skal sette meg ned å se den på onsdag. Da er ungene hos pappan sin. I gårkveld så jeg New moon på samme side. Ikke den beste kvaliteten, så må nok se den på kino også.

  Må forresten tipse deg om en side du kan bestille superbillige DVDer og CDer. Ja de har mye annet også, men ... Jeg bestilte meg 6 DVDer der i forrige uke, til den nette sum av 260,-. Det er fri porto også sender de filmene hver for seg, så den 200,- grensa kan man bare gi F i, så lenge hver enkelt vare ikke koster over 200 da. Helt genialt spør du meg. Gleder meg spes. til Hook, som jeg også forbinder med jul.

  Her er linken: www.play.com

  Den posten med julemarkedet var så koselig synes jeg, synes du er så flink til å finne ut hva som skjer i lokalmiljøet ditt. Jeg må skjerpe meg der.

  Nå får jeg vel få knotten min med på badet tror jeg. Han har hostet fælt i hele natt og er hjemme fra barnehagen i dag.

  Ha en flott uke.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Jeg skal også på kino og se New Moon. Overser glatt at den har fått dårlig omtale, vi i "menigheten" må se den uansett! ;o)

  Jeg skal sjekke ut play.com. 6 dvd-er til under 300,- kroner høres lovende ut.

  Angående aktiviterer i nærmiljøet, så var det én ting jeg bestemte meg for da Mannen skulle være utenriks for en lang periode. Jeg skulle IKKE sitte hjemme og vente! Og det har vel resultert i at vi har vært mer aktive det siste halve året enn noen sinne. Dette er noe jeg skal prøve å holde fast ved når han kommer hjem igjen neste måned, for egentlig er vi noen stuegriser alle man!

  Ha en flott uke du også! :o)

  SvarSlett