19.11.09

35 dager, lister, julemusikk - og muffins

I dag rasket jeg med meg et par nye juleplater fra jobben. Antageligvis rett foran nesa på noen andre, men jeg skal være snill jente og ta dem med tilbake igjen i morgen. Og i mens jeg nå hører på "ny" julemusikk, har jeg påbegynt årets julelister. Diverse og gjentagende datakollapser har ført til at gamle lister er forsvunnet. Dumt, men mange års erfaring har gjort at man sånn ca. vet hva som skal til for at det skal bli jul dette året også. Mini-pc-en min har kun Microsoft Works regneark, en utgave som er enda simplere enn Open Office sitt regneark. Nå sitter jeg uansett alltid og banner over Excel-lignende programmer, så det er kanskje like greit at det er et enkelt program. Men jeg tenker stadig at jeg istedet burde skaffe meg en pen skrivebok og føre opp alle listene der i stedet.



 Så vidt i gang med julelister.

Den første av platene jeg har hørt på, er Helene Bøksles juleplate Det hev ei rose sprunge. Plata har fått veldig god kritikk i Fædrelandsvennen og plata fremstår som veldig pen og flink. Og Bøksle har en nydelig stemme. Men egentlig syntes jeg det var litt kjedelig og jeg kom ikke helt i julestemning.



Mer julesteming fikk jeg derimot av Ole Edvard Antonsens Desemberstemninger. Han har i tillegg til instrumentalversjoner fått med seg diverse kjente artister (Ole Paus, Sissel Kyrkjebø, Sølvguttene, The Real Group osv.) på stort sett tradisjonelle julelåter. En helt grei juleplate.



Og mens jeg sitter og hører på julemusikk og skriver lister, kommer Ida hjem med nybakte sjokolademuffins. Da er det vanskelig å si nei...


Sjokolademuffins.

4 kommentarer:

  1. Må man ha lister også? I Excel? :-)

    SvarSlett
  2. Excel-lister er et must! Blir ikke jul uten! ;o)

    SvarSlett
  3. Heldige oss som får julekort! :)
    Jeg så forøvrig Helene Bøksle i går, NYDELIG stemme!
    (det kommer flere USA-innlegg etterhvert, er bare så utrolig mye jobb om dagen..)
    God helg! :)

    SvarSlett