7.7.17

Staycation

I år har vi bestemt oss for å trå til og være skikkelig innovative og trendy. I år går vi for en ekte staycation! Eventuelt holistay, hvis det sier deg mer. Eller, for de som ennå ikke henger med: hjemmeferie!

Nå skal det innrømmes at det nok ikke er idealisme som gjør at vi har valgt denne formen for ferie i år. Og selv om vi for tida har mer enn nok annet å bruke pengene på, skulle vi nok klart å vrengt en eller annen konto så vi kunne ha sittet på et fly til et eller annet mer eller mindre eksotisk sted. Nei, det må nok innrømmes at årets kommende hjemmeferie er et resultat av særdeles dårlig planlegging. Islandsferie ble forkastet på grunn av tidspunkt, London-tur frista litt mindre etter diverse hendelser og mine forsøk på å få folket med til Irland og Dublin har av ukjent grunn fått litt lunken mottakelse. Og noe annet sted har vi heller ikke klart lande (selv om jeg ikke heelt har gitt opp håpet ennå).

Men altså, hjemmeferie. Det er jo egentlig ingen katastrofe. Selv om sosiale medier nå flommer over av sandstrender og palmer og hav og opplevelser, er det mye man kan finne på i sitt eget nærområde som både koster lite og mye. Jeg full forståelse for dem som aldri har råd til å gjøre noe som helst, men opplevelsene finnes ikke nødvendigvis på andre siden av flyturen. Eller på hytta. Eller i opplevelsesparken.

Jeg har iallfall tenkt å gjøre mest mulig ut av årets staycation (som sagt, hvis vi ikke allikevel skifter mening og overtrekker en eller annen konto...). Og jeg har faktisk tenkt å legge planer for den! Og vi begynner når vi logger ut fra jobben i ettermiddag. Med middag ute og kino!


Plankemannen og jeg kommer til å tilbringe tid i samme by i ferien...

2 kommentarer:

  1. Ikke et vondt ord om hjemmeferie! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, absolutt ikke! For å si det sånn, så er det det jeg har vokst opp med. Kun kortere bilferier på et par-tre overnattinger, dagsturer til Sverige og et par turer til Danmark. Visste ikke om noe annet da jeg var liten... ;)

      Slett