14.10.12

Tida går, bloggen består -men du verden så trått det går!


I går bemerket fjortisen at det nesten var én måned siden jeg hadde blogga sist. Og ærlig talt, sånt går da virkelig ikke an?! Hva vil vel mine sånn ca. tre(?) faste lesere tro? Ikke kommer Ukens ugle og månedens sang for oktober er ennå ikke lagt ut. At jeg med ujevne mellomrom faktisk har idéer til blogginnlegg, er det aldri noen som noensinne finner ut. Jeg kryper til korset og legger meg flat - i motsetning til visse andre personer som er i mediebildet for tida...

Og siden det er nå er nesten tre år siden jeg la ut denne videosnutten sist, våger jeg å legge den ut én gang til. Som en aldri så liten forklaring, iallefall...

13 kommentarer:

 1. Tror neppe du har kjede deg noe av den grunn....livet går sin vante gang for det :)

  Hyggelig å se innlegg hos deg, kanskje jeg er en av dine tre faste lesere? Tenker du har fler....ser bare på teller'n mine, mange er innom, men det er alltid de samme som legger igjen ett lite spor, og hvem alle andre er? Tjaaa.....vet vites ikke, sikkert samme her hos deg og :)

  god søndag !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er sikkert en av mine tre faste, ja! Resten havner her fordi de søker på oreokake... ;o)

   Slett
 2. Hehe, treffende filmsnutt! Føler veldig sympati for prokrastinasjonsproblemet. Befinner meg altfor ofte i det selv, også. :)

  SvarSlett
 3. Haha! Takk for dette klippet :)
  Blogging går trådt! Men IG er flott!
  ( jammen var det eit rim også)

  SvarSlett
 4. Hei Heidi! Jeg har ikke blogget på nesten et år nå, men fant da tilbake til slutt (med ny blogg - ny start, nye muligheter). Ønsker deg en god søndag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Grattis med ny blogg! Noen ganger er det greit å begynne på nytt! :o)

   Slett
 5. Hahaha- meget treffende snutt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gjenkjennelig, ja... :o)

   Slett
 6. Ellen er kul! Jada, alt handler om prioritering og du har nok prioritert riktig.

  En annen ting; Hvordan fikk du instagrambildene dine i margen her?

  SvarSlett
 7. Jeg gugla egentlig bare instagram og blogger. Men hvis du vil ta den enkle veien, klikk på et av instagrambildene mine. Øverst på siden står det ei lenke. Klikk på den og følg instruksjonene. :o)

  SvarSlett