22.10.12

Potensielt rik!fra Miss Jane Kamara.
Abidjan, Elfenbenskysten.
Vest-Afrika.

kjære
Det er en glede for meg å skrive deg etter vurdering, siden jeg ikke kan være i stand til å se deg ansikt til ansikt, først, vennligst Jeg trenger din hjelp. Jeg savner Jane Kamara. det eneste datter av avdøde Mr Kamara, fra Elfenbenskysten. (Jeg er 22years alder.) Min far var en forpliktelse kakao og gull kjøpmann i Abidjan Elfenbenskysten før hans altfor tidlige død. etter hans forretningsreise til Tunisia, til nagociate på en kakao og gull virksomheten han ønsket å investere i Tunisia, en uke etter at han kom tilbake fra Tunisia, unnlater han å syk og døde fem dager etter i et privat sykehus. på den trofaste ettermiddag, didn'tt jeg vet at min far skulle forlate meg etter at jeg hadde tidligere mistet min mor da jeg var baby, men før han ga opp ånden, var det som om han visste han skulle dø . han er min far, (mai hans sjel hvile i perfekt tempo) han kalte meg til sin seng side og fortalte meg at han avsatt summen av ($ 6,700,000.00) seks millioner sju hundre tusen US dollar i en bank her i Elfenbenskysten.

at pengene var ment for hans kakao og gull virksomheten han ønsket å etablere i Tunisia, ifølge min far han avsatt penger i en fast spenning konto med navnet mitt som pårørende, instruerte han meg til å søke etter en pålitelig og tillit verdig partner for livet mitt gang investeringer i utlandet.Nå har jeg lyktes i finne innskudd dokumenter og banken hvor disse pengene er her i Abidjan, Elfenbenskysten. på grunn av krig i mitt land Elfenbenskysten., er jeg nå søker for din hjelp til å hjelpe meg overføre disse pengene ut fra mitt land Elfenbenskysten til kontoen din i utlandet, slik at vi bør investere det i noen meningsfull og lønnsom virksomhet ilandet fordi dette er mitt eneste håp i livet. Jeg er villig til å tilby deg 15% av det totale fondet hvis bare du kan hjelpe meg ut av min nåværende predicame.

Jeg søker din hjelp på følgende måter:

(1). Å gi en bankkonto hvor disse pengene kan overføres til.

(2). Å lage ordninger for meg å komme til landet ditt etter en vellykket overføring av disse pengene inn i kontoen din, til å komme og fremme min utdannelse.

(3). Å hjelpe investere disse pengene i en lønnsom virksomhet siden jeg bare 22yrs av alder og vet ikke mye om virksomheten.

(4) til å sponse meg overføre disse pengene inn på kontoen din,

(5). Jeg vil at du skal love meg at du ikke kommer til å forråde meg etter at pengene kommer inn på kontoen din.

den verste delen av det er at min onkel prøver å drepe meg over disse pengene fordi jeg nektet å utlevere ham over dokumenter som dekker disse pengene, har han solgt hele min fars landet egenskaper, inkludert hans biler som rettmessige tilhører meg, og nå vil han meg å overlate bank dokumentet av min far i min besittelse som jeg nektet. Nå sa han at han vil ha disse pengene for all del, selv om det betyr å drepe meg, så på grunn av dette kombinert med den politiske krisen i landet vårt nå, løp jeg bort fra hjem og gjemme seg i et hotell, i påvente når disse pengene vil bli overføres slik at jeg kan forlate landet for Sikkerhets mitt.

kan du svare meg slik at jeg vil gi deg flere detaljer.


takk og skal velsigne.
Vennlig hilsen
Jane

Det er vel egentlig ingen tvil! Jeg bør jo hjelpe stakkars Jane og deretter cashe inn 15% av 6,7 millioner dollar. Problemet er jo at jeg har et annet tilbud stående. Hvor jeg kan motta 40% av 12,5 millioner pund! Alle disse valg...

Heidi McDuck
3 kommentarer:

 1. Lenge jar har hørt om disse lure "brevene" - fått på mail?

  Tro om noen fremdeles "biter på" ?
  Ingen er vel så dumme.....?

  Jaja, sier på engelsk: Nice try!

  God kveld :)

  SvarSlett
 2. Åh, vanskelige utfordringer, ser jeg..

  SvarSlett
 3. Synd for Jane at dere vrengte lommeboken for Amnesty, men bedre lykke neste år!


  Kanskje translate-programmet er hakket bedre da

  Makan! ;))

  SvarSlett