21.10.12

Stå opp mot urett!Vi har ikke vært like flinke til å gi til tv-aksjonen i alle år, jeg innrømmer det. Og en gang i tiden så hadde vi bare noen ytterst få kroner å avse. Men det begynner å bli veldig lenge siden. 

I dag befant vi oss i kjelleren da bøssebæreren kom. Vi så bare noen bein som gikk fram og tilbake foran kjellervinduet. Og vi hadde tydeligvis ei ringeklokke som ikke funka. Men Mannen knakka hardt i vinduet, bøssebæreren stoppet og Mannen spurtet opp og ga det vi hadde i kontanter. Trolig en dråpe i havet, men sammen med alle andre dråper blir det forhåpentligvis en elv som monner.

6 kommentarer:

 1. Jeg har gått med bøsse idag..og jeg er jammen meg glad for at noen har vært hjemme og puttet penger på bøssa. Takk for hjelpa :-)

  SvarSlett
 2. Ha ha, tydelig at Amnesty har glemt å varsle bloggerne - jeg trodde det skulle være tett-i-tett med sånne innlegg i dag...

  SvarSlett
  Svar
  1. Trodde egentlig jeg også. Men har bare sett ett. I tillegg til mitt...

   Slett
 3. Alle monner drar! Niåringen og jeg var ute med bøsse i dag og besøkte blant annet flere like hus hvor de har halvetasjer sånn at når man står ved inngangsdøra ser man gjennom et vindu og NED på hele kjøkkenet og stua. Ikke mulig å late som man ikke er hjemme da. Men møtte heldigvis bare hyggelige folk. Og noen snåle. Som han som måtte finne nøkkelen til overlåsen før han fikk låst opp. Tenk om det begynte å brenne der og de måtte rømme gjennom den døra, tenkte jeg. Eller hadde han låst inne et kidnappa pikebarn, kanskje?

  SvarSlett
 4. Haha, håper han donerte godt med grunker, da! ^^

  SvarSlett