17.9.12

En pinne her og en pinne der...


Diller kommer og går. I sommer har det uten tvil vært Instagram som har vært hoveddillen. Og mange var det som lot bloggene sine ligge brakk for istedet å dele bilder på og med mobilen. Been there, done that, men nå er det jammen på tide å gå videre. Til neste sosiale medie. Og for øyeblikket er det Pinterest som frarøver meg deler av fritiden. Det hele dreier seg om deling av bilder og videosnutter på en slags digital oppslagstavle. Man lager "boards" med ønskede temaer som interiør, prosjekter, smykker, DIY, bøker, what ever ( og for eksempel ugler!), man "pinner" ting man finner interessante, man følger mennesker som lager boards som faller i smak og man liker, kommenterer og repinner bilder. Egentlig ganske genialt. Og absolutt ganske avhengighetsskapende... Klar for ny dille?

8 kommentarer:

 1. Jepp, er på Pinterest, men er ikke særlig sosial...Jeg bruker det som lagringsplass for glupe idéer.

  SvarSlett
 2. Det var egentlig godt sagt og muligens det jeg det lette etter selv: Lagringsplass for glupe idéer!

  Er ikke allverdens sosial der selv, men jeg ser og repinner. Og ser igjen! :o)

  SvarSlett
 3. Åhhh, nei....ennå en grei....

  Godt du holder oss informert om dette, Heidi.
  Men, det får holde med blogg og instagram, også driver man jo også med wordfeud innimellom alt dette her, vettu :)))))

  Ciao

  SvarSlett
 4. Jeg har dessverre ingen glupe ideer, derfor ligger min Pinterest brakk.

  Har fortsatt Instagram som min dille :))

  SvarSlett
 5. Urk, jeg er egentlig ganske lei Instagram allerede. Det skyldes naturligvis at jeg ikke har satt meg inn i det, og ikke skjønner noenting. Pluss at jeg stort sett foretrekker å lese, framfor å se på bilder. Særlig dersom bildene stort sett begrenser seg til bilder av noens middag, selvportretter eller solnedganger.. :)

  SvarSlett
 6. Svar
  1. Jeg bare tenker meg veldig godt om... ;o)

   Slett
 7. Pintrest er ganske stilig. Perfekt måte å samle ideer og annet på. Foreløpig har jeg bare to boards, med det som interesserer mest for øyeblikket. men nå som det nærmer seg jul, hadde det kanskje vært en god ide med ett juleboard også :-)

  SvarSlett