30.4.12

Teknisk innsikt

At moren min ikke er noe stort teknisk geni, er ingen stor hemmelighet. Nå mestrer hun forsåvidt veldig godt ting som komfyr, kaffetrakter og vaskemaskin, men hvis det blir snakk om "moderne" ting cd-spillere og mobiltelefoner, er absolutt alle tegn på teknisk innsikt fullstendig blåst bort. Og da snakker vi om ei som har eid mobiltelefon i ca. 10 år og som fortsatt knapt klarer å lese ei melding, langt mindre skrive en. Til tross for gjentatte "trykk der når du skal lese, trykk der når du skal bla"osv...

Nå har dama akkurat kommet hjem etter ei ukes ferie i Tyrkia. Og når man er på ferie, har man selvfølgelig med seg kamera for å ta bilder. Og det er naturlig at man vil vise fram bildene når man kommer hjem.

Mor: Kan ikke du se på bildene på kameraet mitt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg gjør det.
Heidi: Eh - jammen dette er jo et analogt kamera...
Mor: ??
Heidi: Ja, dette er ikke det digitale kameraet du har fått av oss.
Mor: Å?
Heidi: Hmm, har du film i dette kameraet, da?
Mor: Nei, det veit jeg da ikke...?


Nei, det var selvfølgelig ingen film i kameraet. Og ei godt voksen dame har knipset i vei ei hel uke uten å ha tatt et eneste bilde. Man slipper selvfølgelig en masse styr med overføring, utskrifter og lagring på det viset.

3 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha, dette kunne vært mora mi.

    SvarSlett
  2. That was really funny...but sad that your Mum has no pictures from her lovely holiday...but at least she will have the memories!!! Better luck next time!

    SvarSlett