21.4.12

Nesegrus beundring

Egentlig burde overskriften her vært "hemmelig forelsket - og har vært det lenge". Og ikke bare i en, men i to stykker. Som i tillegg er bergensere! Men vi får prøve å holde oss litt diskrete her. For Mannen bør jo ikke få vite dette!

Men altså, vi har nettopp vært og sett Ylvis 4 og jeg er stum av beundring. For helt seriøst, finnes det mer talentfulle mennesker enn brødrene Ylvisåker? Showet er muligens tonet noe ned i forhold til Ylvis III uten at det nødvendigvis er negativt. Og selvfølgelig er det fantastisk underholdende og morsomt med noen særdeles overraskende innslag. Kommer brødrene til et sted nær deg, løp og kjøp billetter med én gang! Jeg gleder meg allerede til Ylvis 5!

Tyvlånt plakat - mot gratis reklame...

PS. Jeg har en mistanke om at Mannen muligens er minst like forelsket i Bård og Vegard som jeg er. DS.

4 kommentarer:

 1. Jeg er kanskje ikke forelska, men har absolutt sansen for disse to. Husker da de ble kjente, de var vel 17 og 19 eller noe, utrolig talentfulle.

  SvarSlett
 2. Deler din beundring :-)
  ShyB

  SvarSlett
 3. De er fantastiske! Jeg og gutta var i Oslo og så showet for en stund tilbake. Og det gleder meg å se at gutta spiller Ylvissketsjene gang på gang. Særlig den Ave Maria eller hva den nå heter, synes de er forferdelig morsom, med vold og blod.

  SvarSlett