12.10.09

Også var det disse forsettene, da...

Skal vi se, hvordan går det med disse forsettene mine, egentlig? Det er vanskelig å spise nærmere en kilo grøntfôr i døgnet, men bevisstheten for å få i seg mer av naturens vekster er vel tilstede. Dørstokkmila er innimellom fryktelig lang og det irriterer meg veldig. Det er bare snakk om å bevege seg en halvtime, liksom. Pc- og Internettbruken? Tja, nettet er fortsatt veldig tiltrekkende og det hender jeg nesten må bende fingrene vekk fra pc-en, men det hjelper definitivt å ha en god bok eller et strikketøy i nærheten. Det som er enklest av de fire forsettene til nå, er å legge seg tidligere! Det blir kanskje ikke nøyaktig klokka 23.00 hver kveld, men det blir iallefall ikke 01.30 flere ganger i uka heller. Skal nok ikke se bort fra at høstmørket påvirker søvnmønsteret noe.

Siden jeg ikke kom med noe nytt forsett forrige uke (noe jeg egentlig tror var like greit), er det iallefall på tide å komme med et nå. Tran! Bare ordet gir meg egentlig grøsninger. Og jeg minnes barnehagen hvor de dyppet skjea i melk før de fylte den med tran som vi måtte innta før formiddagsmaten. Jeg avskydde det. Jeg avskydde det så mye at da jeg selv fikk barn, valgte jeg å se bort fra alle anbefalinger om tranbruk og puttet i dem Biovit i stedet.

Men nå har det seg sånn at jeg tror på at tran er sunt. Og at det kanskje ikke er så dumt å få i seg en daglig dose. Og nå er jeg tross alt voksen... (?) Derfor, én teskje tran om dagen må jeg vel kunne klare? Og forsett nummer 5 er på plass.


Det er tross alt bare en liten teskje som skal til!

2 kommentarer:

  1. Du vet at det går an å ta trantabletter? De gjør akkurat samme nytten og smaker ingenting. Ingen vits i å utsette seg for unødig transmak..:=)

    SvarSlett
  2. Trantabletter er feigt! Dessuten tre ganger så dyrt eller så... ;o)

    Men nå har jeg tatt det fire ganger på rad. Og så lenge jeg slipper å gå og gulpe tran hele dagen, går det greit! Lurt å ta det om kvelden... :o) Dessuten pusher jeg på Pia så hun skal ta det også. Stakkars unge... ;o)

    SvarSlett